Bergama Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Yünlü yorgan günümüzde sık kullanılan bizi sıcak tutma amacıyla yapılmış bir eşyadır. Sıcak tutuğu kadar, bizi sanki bulutların üstümüze ötüldüğünü hissediyormuşuz gibi bir duygu yaşatır bize, ne var ki yorgan yıkanması bu eşyanın zahmeti arasındadır. Belli bir zaman geçtiğinde artık yün nevresimin içinde kokma yapmaya başlayacaktır. Bu da bizi rahatsız eder tabi ki üşenmeden yorganınızı nevresiminden ayırıp yünleri yıkamalısınız yoksa o kokuyla uyumak isterseniz orası size kalmıştır tabi ki. Eğer siz yıkayamıyorsanız yorgan ve halı yıkama şirketleri size yardım edebilirler şirketi arayıp gelmelerini söylediğinizde hemen gelip yorganı sizden alırlar ve yıkamasını yapıp size geri gönderirler. Sonra gelen yorganınıza hasret giderebilirsiniz ve güzel kokusuyla tekrar bulutların üstünde uyuyabilirsiniz. Bunun dışında yorganınızın üstüne örttüğünüz herhangi bir battaniye var ise onu da bu şirketlere verip battaniye yıkama işlemini yaptırabilirsiniz ayrıca kullandığınız eşyalarınızı düzenli temizliğini ve yıkamasını aksatmayın üstünde görünmeyen göz ile görünmeyen böceklerden korunun. Bu böcekler yatağınıza yattığınızda kaşıntı yaparlar ve yorganın kirli olduğunu ve temizlenmesi gerektiğinin bir işaretidir temizliğinizi unutmayın ve deri hastalıklarından da korunmuş olun. Yastığınız da sizin için çok önemlidir tabi ki onu da havalandırın nevresimleri makinaya atarak yıkatıp temiz ve mis kokulu yataklarınızda yatmaya huzurlu bir uyku çekmeye devam edin bu duruma düzen kurarsanız sizin için daha iyi olur ve  odanızın pencerelerini açıp iyice eski kokunun gittiğinden de emin olun baktınız kötü bir koku daha alıyorsanız bu sefer sizin perdelerinizden ve tüllerinizden gelebilir bu koku tül ve perde yıkama yaparak odanın güzel kokusuna ekstradan eşsiz bir koku ekleyebilirsiniz.

Odanın kokusu neden giderilir?

Odanızın içinde bulunan eşyalar bellidir yatak, yorgan, perdeler, dolap gibi benzeri eşyalardır. İlk önce yorganlarınızı yıkayın sonra perdelerinizi makineye atıp onları da yıkatın eğer perdeleriniz stor perde ise kendiniz yıkayabilirsiniz. Stor perde yıkama halı yıkamaya benzer o şekilde yıkayabilirsiniz. Sonra dolabınızın kapaklarını açıp kıyafetlerinizi havalandırın sonra gün sonunda doğru kapatabilirsiniz ve yıkanan eşyalarını geri yeri koyup asıverin artık odadaki koku gitmiştir.

Yün yorganın önemi nedir?

Yün yorgan bizim uyur iken ısınmamızı sağlar. Diğer yorganlara ve battaniyelere göre daha sıcak tutarak uyku halinde düşen vücut ısımızı sabit tutarak huzurlu bir uyku çekmemizi sağlar eğer sıcağı sevmiyorsanız bu yorganı tercih etmemenizde fayda vardır çünkü uyku halinde terleyip üstünüzü açabilirsiniz ve terlemeden sonra üşürsünüz ve hasta olma ihtimaliniz artar ama sıcağı sevenler için bu yorgan sizin için birebirdir.

Bergama Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!