Beydağ Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Temizlik bizim evimiz için olmazsa olmazımızdır çünkü pis ve kirli bir eve misafir ve akrabalar gelmez. Sosyal yaşamınız çok yoğun ise gelen misafirleri hijyenik bir ortamda karşılayın bu sizin misafirlere olan saygınızı ve onların gözünde bakımınızın iyi olduğunu görsünler ki karşılarında rahat bir şekilde geçip konuşabilin size evinizin bir yeri ile ilgili bir şey söylerlerse utanmamak için yapın bunu tül ve perde yıkamayı ayda bir yapın sonra evinizin kirli olan diğer yerlerini temizletin mesela koltuk yıkama yapmak isterseniz bir kanepe yıkayan firmalardan yardım isteyin mesela halı yıkama şirketlerinden yardım isteyebilirsiniz. Sonra yataklarınızın nevresimlerini ve yorganlarını yıkama yapın etrafı toplayın ve evinizi süpürge ile güzelce yerdeki kirleri toplayıp çöpe atın ardından mutfağa yönelin ve ocağınızın üstünü tezgahınızı ve bulaşıkları yıkayın ve iyice duruladığınızdan emin olun ve süpürdüğünüz evin yerlerini yavaşça silmeye başlayın bu işlem bittikten sonra lavabolarınız ve banyonuzu temizleyin bunu da bitirdikten sonra halılarınız kirli olduğunu düşünüyorsanız halı yıkama yapan firmalara gönderin. Sonra camları silmeye başlayın 2 ya da 3 ayda bir mutlaka yapın yıkanacak kıyafetler varsa onları da makineye atın ve yıkatın yıkanan kıyafetlerin ardından dolabınızın içini boşaltın ve dolabı silin güzelce toz kalmayacak şekilde. Bu temizliğin ve hijyenin kadını erkeği yoktur her bireyin yapması gereken temel sorumluluklar eşleriniz sizin yardımcınız bunları sadece onlara yaptırmayın elinizden geldiğince ona yardımcı olun böylece onunla vakit geçirmiş güzel bir zamanınız olur. Temel ihtiyaçlar herkesin alması gereken sorumluluktur lütfen sorumluluklarınız yapın.

Hijyen neden önemlidir?

Çoğu insan bunun neden olması gerektiği bilir ama bazı insanlar genlikle erkekler buna çok dikkat etmez ama her bireyin yapması gerekir kişini hem sağlığı için önemlidir çünkü siz hasta olursanız çevrenizdekileri de hastalığınızı bulaştırırsınız ve bu insanların sizden uzak durmasına sebep olur ve üstünüzden yayılan kokunuz ile birlikte sizden tamamen soğuyabilir insanlar her zaman sağlığınızı ve hijyeninizi hayatınızda ilk sırada tutmaya çalışın.  

Ev temizliğini önemi nedir?

Ev temizliği, konakladığımız ortamın düzgün ve hijyenik olması açsından en önemli unsurlardan biridir. Ortamın temizliği ve hijyenik olması ortamda yaşayan insanların sağlıklı ve düzgün bir biçimde yaşamasına olanak tanır özellikle çocuklu olan evlerin daha temiz olması gerekir çünkü çocuklar her şeyi ağzına sürebildikleri için etraftan mikrop kapma olasılıkları daha yüksektir herkes çocuğunun üstüne titrer çocuğunuzun sağlı için her zaman ev temizliğine ve kişisel bakımınıza dikkat edin 

Beydağ Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!