Bornova Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Kişisel ihtiyaçlarımız insan olmamızdan dolayı her zaman vardı ve var olmaya devam edecektir. Barınma ihtiyacı bütün insanların temel yaşam şartlarından biridir. Bu barınma şartlarını yerine getirmek için beli ihtiyaçlarımız vardır. Bu ihtiyaçlar barındığımız yerin kapalı ve sıcak olması diyebiliriz bunun yanında temiz olması, hava alacak bir yer olması gerekmektedir. Üstümüze örtüğümüz şeylerin temiz olması sağlığımız açısından son derece önemlidir. Çünkü mikroplar her yerde ve rahatlıkla bulunabiliyorlar. Bu durumun yaşanmaması için onları temiz bir şekilde yıkamalıyız. Yaşadığımız evde temizliğine dikkat ettiğimiz beli bazı eşyalar vardır. Dokunduğumuz yumuşak eşyaların temizlenmesi diğer eşyalara göre biraz daha fazla zor olabilir. Örneğin bir halı yıkama işlemi bir buzdolabına göre daha zor temizlenmektedir. Halınızı yıkamak için bir alan ve bolca suya ihtiyaç vardır. Bundan dolayı genellikle halı yıkma işlemini kendi evimizde yapmayız bunun için açılan iş yerlerini tercih ederiz. Aldıkları ücret karşılığında yıkatırız. Bu gibi iş yerleri sadece halı yıkama yapmazlar. Bunun yanında koltuk yıkama yapanlar da vardır. Bu temizlik yapan iş yerleri genellikle gelip evinizden yıkanacak olan eşyaları alırlar. Ve işlerini yaptıktan sonra tekrardan evinize bırakırlar. Bu da sizin yorulmamanızı ve rahatlık açısından son derce iyi bir yöntem diyebiliriz. Kendi aracınızın olamadığını düşünün halıları sizin taşımanız gerekecekti bundan dolayı onların gelip alması harika bir şey diyebiliriz.

Evinizdeki hangi eşyaları yıkatmaya gönderebilirsiniz?

Ayağınızı bastığınız halılar. Pencere önlerine astığınız perdelerden tutun oturduğunuz koltuklar, üstünüze örtüğünüz battaniyelere kadar birçok eşyanızı yıkatabilirsiniz. Battaniye yıkama işlemi genellikle evde de yapılmaktadır. Ama kuruması ve yıkaması zor olduğundan onların da yıkamaya gönderen kişi sayısı fazladır. Kirlendiğini düşündüğünüz eşyalarınızı yıkatmaya gönderebilirsiniz. Sadece yıkatma değil bazı farklı işlemler de yapılmaktadır yıkamaya gönderdiğiniz eşyalarınız.

Halı yıkama işlemi ne kadar sürer?

Halı yıkama işlemi sizin halı yıkama şirketi ile iletişime geçtikten sonra başlar. Şirket gelip aldıktan sonra yıkama işlemine başlar yıkama işlemi bitikten sonra kurutma yapılmaktadır. Kuruyan halıyı temiz bir şekilde size ulaştırmak için yola çıkarılır ve evinize bırakmadan önce yıkama ücreti vermeniz gerekmektedir. Halı yıkama şirketleri koltuk yıkama şirketlerinden daha hızlı bir şekilde yıkar ve teslim ederler.

Bornova Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!