Çeşme Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Dünyada ve ülkemizde artan yıkama şirketleri her il ve ilçe de iş yeri açmış bulunmaktadır. Bu iş yerlerinde genellikle büyük makineler kullanılmaktadır. İnsan gücünü azaltan teknoloji aynı işi daha kısa sürelerde yapmamıza yardımcı olmaktadır. Halı yıkama işlemi ve bu yıkamada kullanılacak malzemeler dikkatli bir şekilde seçilmektedir. Aksi takdirde seçilen bir deterjan halıya zarar verebilir. Veya rengini değiştirebilir. Bir sistem içinde yıkanan bu halılar bir emanet olarak alınır. Emanetin gereği onu korumak ve alındığı gibi teslim etmektir. Teknolojinin eşyalarımız üzerindeki faydalarından biri olarak biri israfı önlemek ve daha hijyenik ortamlarda daha temiz bir işlemden geçirerek iş yükünü hafifletmesidir. Halı yıkama işlemi son yüzyılda gelişmiştir. Halının ilk kullanıldığı coğrafyalardan biri olan Anadolu yapmış olduğu halılarla dünyaya bu işte ne kadar iyi olduğunu göstermiştir. Bir şeyin başlangıcı nerede ise devamı da oradadır. Ve yapılan eşyanın nasıl temizleneceği ve kulamla şekillerini de onlar belirler. Halı işlemesinde gelişen Anadolu bu işte ticari boyutu da bi o kadar geliştirmiştir. Türk kültürünün bir sembolü haline gelen halı bazen duvarlarımızı bazen de evimizin içini süslemiştir. Halının tarihi bizden sorulsa da koltukların tarihi bizde olmadığı aşikardır. Koltuk takımı her evde bulunması bize ait olduğunu göstermez. Çocukların üzerine döktükleri içecekler sonucunda kirlenen koltuklar ve halılar yıkanmaya ihtiyaç duyarlar. Koltuk yıkama işi zahmetli bir iştir.

Üstünüze örtüğünüz şeylerin temizliği ne sıklıkla yapılır?

Mevsimsel olarak örtüğümüz eşyalar değişiklik göstermektedir. Bundan dolayı örtüğümüz şeylerin ne olduğuna bağlı olarak temizlikleri yapılmaktadır. Örneğin örtüğümüz şey battaniye ise battaniye yıkama genellikle hafta da bir yapılmaktadır. Kış aylarında tercih edilen yorgan kullanıyorsanız ise yorgan yıkama aylık yapılması gereken bir temizlik işlemidir.

Perde yıkama işlemleri yıkanacak perde türüne göre bir değişiklik gösterir mi?

Perdelerinizi yıkamak için çamaşır makinenizi kullanabilirsiniz. Kulanmış olduğunuz deterjanlar perde için kullanılmasında bir sakınca uyandırmamaktadır. Tül perde yıkamak istiyorsanız çamaşır makinesinden perde maduna ayarlayıp yıkayabilirsiniz stor perde yıkama işlemi daha farklı olarak genellikle silinerek çamaşır makinesine ihtiyaç duymadan yapılmaktadır.

Çeşme Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!