Çiğli Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evinizde dokuma sonucu yapılan eşyalar var ise onların yıkama işlemleri daha farklı olmaktadır. Bir kıyafet gibi çamaşır makinesine atılıp yıkanmazlar boyutları ve şekillerinden dolayı farklı bir metotta yıkanırlar. Yün halı yıkama işlemi normal bir halı yıkama işleminden farklıdır. Bu durumda boyut ve şekil olarak birbirinden farklı olan ve yapılması açısından farklılık gösteren eşyalar arasındaki yıkama durumudur. Dört kişilik bir koltuk yıkama işlemi ile tek kişilik koltuk yıkama işlemi ve zamanı aynı değildir. Ülkemizde ev içi temizliklere çok önem verilir. Haftalık, aylık ve yılık temizliklerimiz vardır. Günlük temizlikler de genellikle ev içi toz alınırken yılık temizliklerde evin içindeki bütün malzemeler yıkanmaktadır. Bu temizlik işlemleri yapılınca evde yaşayan kişiler o işi yapan kişiye engel olmamak için evden çıkar. Daha rahat bir ortamda temizlik yapılması kolay olacaktır. Evin her köşesinde bulunan örtülerden tutun da oda içindeki her şey temizlenmeye mahkumdur bu yılık temizliklerde. Bayramlarda da yapılan bu temizlik işlemlerinde halı yıkama şirketlerine halılar gönderilerek temizlenir. Bunun işin maliyeti çok uygun olduğundan temizlik işlerinden dolayı yorulan hanımların tercih etme konusunda tereddüt edilmez. Geleneklerine bağlı bir toplum olduğumuzdan bayramlarımızda her şeyin yeni ve temiz olmasını isteriz en güzel kıyafetler giyilir en güzel halılar serilir bundan dolayı her evden güzel kokular gelir. Yıkanmıştır ülke ve temizlenmiştir içinde kirlilik barındıran her şey.

Halı yıkamak için hangi mevsim tercih edilmektedir?

Ülkemizde dört mevsimin yaşanmasından dolayı halı yıkama işinin hangi mevsimde yapılması gerektiğinin cevabı aranmaktadır. Genellikle bahar aylarının seçildiği görünmektedir. Bunun nedeni kışın sürekli içerde geçirilen zamandan dolayı kirlenmeleri ve kışın bitmesiyle baharın gelişiyle yıkanmaya başlanır. Baharın ilk haftası en çok tercih edilen zamanlardan biridir.

İçecek dökülen bir koltuk temizliği nasıl yapılmaktadır?

Gerekli deterjanlar kullanılarak dökülen yere sert bir şekilde elinizde bir bezle ovalamanız sonucunda temizlenebilir. Eğer yaptığınız işlem sonrasında hala izler kalıyor ise daha güçlü bir temizlik deterjanı kullanarak tekrardan deneyebilirsiniz. Geçtikten sonra ıslamış olan yere oturmadan kurumasını beklemeniz gerekmektedir. Kuruduktan sonra temizlendiğini görürsünüz ve rahatlıkla tekrardan kullanabilirsiniz.

Çiğli Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!