Dikili Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Geçmişten günümüze gelen insanların kendilerini temizlemek için birden fazla yöntem uygulamışlardır.   Bu uygulanan yöntemler Gün geçtikçe çeşitli hallere dönüşmüştür.  Örneğin insanlar daha önceden mazotun ne işe yaradığını hangi yönde kullanıldığı hakkında fikirleri yokken vücutlarına sürerek güzellik bakım işlemi için mazotu kullanmışlardır.  Şimdi temizlik malzemeleri konusunda birden fazla fikir var.   Bu fikirlerin bazıları kimyasal madde kullandıkları için zararlı olduğu söyleniyor.  Diğer fikirler ise kimyasal maddelerin insan sağlığına herhangi bir şekilde zarar vermeyen maddelerden yapıldığı söyleniyor. Ne kadar zararsız olduğu söylense de temizlik ürünlerinin insan hayatına az da olsa zararı vardır.  Yorgan yıkama işlemi sırasında harcadığımız sabun ellerimizi ister istemez zarar verebiliyor.  Bu yüzden ellerimize eldiven geçirerek koruyabiliriz. Aynı şekilde battaniye yıkama işlemi sırasında da Ellerimiz yara olabiliyor eldivenle bunların önüne geçebiliriz.  Bu tarz yıkama işlemlerinin en zor olan halı yıkama işlemi hem güçten hem de kimyasal malzemelerin kullanımından dolayı insanı çok fazla yoruyor.  O yüzden geçmişte insanlar sokaklarda halılarını yıkarken bütün komşuları ile beraber toplanıp herkesin halı yıkamasına yardım ederlerdi. Özellikle yün halı yıkama işleminde mahalle halkı orada olurdu.  Geçmişte bu birlik sayesinde insanlar dışa bağımlı hale gelmiyorlardı herkes birbirinin yardımına koşuyordu ve bu yardımlardan ötürü kimse firma ve şirketlere mahcup oluyorlardı. Yeni nesillerle beraber bu tarz temizlik işini yapan oldukça firma ve şirket artmış bulunmaktadır. Doğrusunu seçmek için bize arama motorları yardımcı oluyor. 

Temizlik işlemleri için nereye başvurmalıyız?

Bu tarz işlemler için hizmet veren halı yıkama şirketleri bulunmaktadır. Bu şirketlere irtibat numaraları ile ulaşabilirsiniz. Hatta halılarınızı almaya eve gelip eve teslim ederler. Metrekare başına fiyat biçilen halılarınızı yıkatabilirsiniz. Tabi ki hizmet aldığınız halı yıkama şirketi veya başka firmalardan makbuz kesmelerini istemelisiniz. 

Bu tarz temizlik hizmeti veren şirketlere veya kurumlara nasıl güvenebiliriz?

İşletmelerin güvenirliklerine verdikleri hizmetlerle anlayabilirsiniz. Örneğin koltuk yıkama hizmeti veren şirketler arıyorsunuz bunun için arama motoruna koltuk yıkama şirketi yazarak çıkan sonuçların puan ve yorumlarına bakarak haklarında bir fikir sahibi olursunuz. Kimi firmalar teknolojiye ayak uydurdukları için sosyal medya hesaplarından veya web sayfalarından yaptıkları işleri sergiliyorlar.

Dikili Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!