Gaziemir Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Günümüzde çok fazla insan kendi iş imkanlarını sağlamak istiyor. Bunun için çeşitli yöntemleri masaya döküyorlar. Örneğin bilgisayar ile arası iyi olan kişiler kendilerini bilgisayara kapatarak kendi şirketlerini kurma hayaliyle yazılım öğrenmek için elinden geleni yapıyorlar.  Teknoloji ile kripto para günümüz hayatında çok fazla yerde kullanılmaktadır. Bunun için ise insanlar gecelerini gündüzüne katarak piyasa takibi yapıyorlar en azından yapmaya çalışıyorlar.  Bir diğer insanlar için ise var olan yerlerini değerlendirerek iş yapıyorlar. Bunun en büyük örneği halı yıkama işlemi yaparak kendi paralarını kazananlar. Bu iş için sadece beton bir arazi yetiyor. Arazilerine sondaj vurdurarak ise su parası ödemiyorlar. Sadece halıyla kalmayarak diğer ev eşyaları mesela koltuk yıkama işlemini de yapıyorlar. Bu sayede kendi paralarını kazanan mülk sahipleri bu iş sayesinde karın doyuruyorlar. Biz de buna girişimcilik işi diyoruz. Çoğu halı yıkama şirketleriyle baş başa giden bireysel yıkama yapan kişiler ilerleyen zamanlarda bu şirketleri arkalarında bırakacaklar ama kendi yaptıkları işini bozmadıkları sürece bu devam eder. Yerinde yıkama seçeneği ile insanlar kendi eşyalarını burada yıkamakta olurlar. Bu hizmet sayesinde sadece yıkamak için araziyi kiralarlar. Kendileri temizlik eşyaları ile daha temiz bir hizmet alırlar ve güzel bir aktiviteye sahip olurlar. Siz ve sevdiklerinizin kaliteli güzel hizmetler alması için bu tarz hizmet veren bireysel kişilere ulaşmasını çok isteriz.

Araç koltuk yıkama hizmeti de veriliyor mu?

Evet araçlarının koltuk temizleme hizmeti ile araçlarınızı daha temiz bir hale getirebilirsiniz. Makinaların gücü ile bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. İşlemin kalitesini anlamak için işlem sırasında orada bulanabilirsiniz zaten işlem kısa sürdüğü için size orada bir çay kahve ısmarlamayı unutmazlar. Bu işlem hayat kalitenizi artıracaktır.

İşlem ücretleri nasıl değişiyor?

İşlem ücretleri şirketlere göre daha az fiyatlar istiyorlar. Bu fiyatlar gayet makuldür. Halılar için metrekare başına fiyat alan firma ve bireysel insanlar sizlere yardım için bekliyorlar. Ekstra fiyatlar yansımaması için daha güzel kokular ve hizmetler verebilirler. Ortalama ücretleri hemen hemen yakındır ama işlem güzelliği konusunda tüzel kişiler daha iyidir.

Gaziemir Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!