Güzelbahçe Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Hijyen olmazsa olmazımızdır. Öyle insanlar vardır ki hijyene takıntılıdır ve bunu hastalık halinde uygularlar. Uyguladıkları hijyen evin daha çok temiz olmasına değil kendilerini sağlık yönünden hasta etmelerini sağlıyor. Temizlik ürünlerinde birden fazla kimyasal madde bulunduğu için insan ömrünün kısalttığı bellidir. Ciğerlerimizde kimyasal maddeleri kokladığımız zaman sigara içen insanlara ne kadar sigaranın zararını söylesek de temizlik ürünleri daha fazla zararlıdır. Bu zarardan mahrum kalmak için çeşitli derecelerde önlemler alabiliriz. Önlemler almak istemezsek veya biz bu temizliği yapmak istemezsek bu tarafta şirketler ortaya çıkıyor. Halı yıkama şirketleri evinizden halılarınızı olarak metrekare başına bir fiyat içerek halılarınızı istediğiniz şekilde ve koku esansları ile birlikte yıkamaya götürebiliyor. Halı Yıkama işleminden sonra halılarınızı şeffaf poşetleyerek hiçbir şekilde temizlikten sonra kirlenmeden evinize getiriyorlar. Bu tarzda bir sürü şirket bulunmaktadır.  Bu şirketleri sadece halıda değil bunun yanında yorgan yıkama gibi hizmetlerde veriyor. Yorganlarınızı temiz bir şekilde isteğiniz koku ile beraber evinize tekrardan halı testini gibi teslim ediyorlar.Evimizde veya bahçemizde bizde bu uygulamalar yapabiliriz ama ve lakin bu hizmeti veren şirketler kendilerine ait makinaları ile beraber bizim yaptığımız temizliği daha kısa sürede ve aha az maliyetle beraber kendileri yapıyorlar. Hem bizim vücut yorgunluğumuzu hem de kimyasalları içimize Çekerek sağlığımızı kötü etkilemiyoruz. Siz ve sevdiklerinizin sağlığı için bu tarz firmalarla görüş sağlayınız.

Halı çeşitleri yıkama hizmeti veriliyor mudur?

Evet farklı tarzda olan halılarınızında yıkanma hizmeti veriliyor.Halının cinsine göre yıkamada uygulanacak deterjanından yıkama çeşitline kadar farklı opsiyonlarla halınıza zarar gelmeyecek şekilde yıkıyorlar. Ender ve değerli halılarınızı hatta yün halı yıkama hizmeti bile bulunuyor. Bu şekilde herhangi bir zarar gelmeden de yıkatabilirsiniz.

Araç hijyeni konusunda nasıl yardımcı olurlar?

Araç hijyen konusunda aracınızın dış temizliği konusunda da yardımcı oluyorlar. Örneğin halı yıkama yerleri çok fazla büyük ve tazyikli yıkama makinaları kullandıkları için aynısını araç dış ve iç temizlik konusunda da kullanıyorlar. Araçların iç temizliğinin en önemli husus araçların koltuklarıdır kıyafetimizde oldukça fazla mikrop bulunur ve bu mikrolar oturduğumuz koltuklarda yer alırlar. Bu yerler koltuk temizleme hizmeti ile araçların hijyenik olmasını sağlarlar.

Güzelbahçe Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!