Kemalpaşa Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

İnsanların gün boyu en sık vakit geçirdikleri yer evleridir. Ev içerisinde sigara içen insanlar hem sağlıklarına hem evlerine zarar vermektedirler. Sigara dumanı evlerimizin boyasına dahi zarar vermektedir. Yalnızca boya ile kalmamaktadır boyanın yanı sıra tül ve perdeleriniz de sigara dumanından ötürü sararmakta ve kokmaktadır. Evlerinizde bu perdeleri yıkamanız sizler için zor olacaktır çünkü çok büyük olmalarından dolayı perdeleriniz çamaşır makinelerinize sığmayabilir. Ama siz hiç merak etmeyin çünkü tam bu noktada karşımız tül perde yıkama hizmeti veren dükkanlar gelmektedir. Kış aylarında uyurken en çok kullandığımız şey yorganlardır. Yorganları yıkayamayız ve bu yüzden çok kirlenebilirler. Kış aylarından yaz aylarına geçerken yorganları kaldırır rafa koyarız. Kirli mi temiz mi dikkat etmeyiz. Bu durumlarda yorganlarınızı yıkatıp tertemiz bir şekilde rafa kaldırabilmeniz için sizlere yorgan yıkama hizmeti veren firmalar vardır. Bu sayede yorganlarınızı temiz bir şekilde muhafaza edebilir dilediğiniz zaman çıkarıp kullanabilirsiniz. Aynı şekilde battaniyelerinizi de yıkatabilirsiniz. Battaniyeler yünlü olduğundan dolayı yıkasanız da kolay kurumazlar bu yüzden sizleri çok uğraştırabilir fakat battaniyelerinizi battaniye yıkama hizmeti veren bir yıkama salonuna verirseniz kuru bir şekilde alabilirsiniz çünkü battaniye yıkama firmalarının kurutma makineleri bulunmaktadır. Bu makinelerde battaniyelerinizi çok iyi bir şekilde kurutur ve sizlere getirirler. Bu hizmete çok uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Halı yıkama fiyatları ne kadardır?

Halı yıkama firmaları sizlerin halılarınızı evlerinize alıp tertemiz hale getirip sizlere geri getirmektedir. Koltuklarınız halı yıkama makinelerine sokulur ve defalarca kez deterjanlı temizliğe girer. Son derece özenle yapılan bu işlemler sayesinde halılarınızda göz ile görülemeyen kirler dahi çıkmaktadır.

Aynı şekilde koltuk yıkama hizmeti de alabilir miyim?

Evlerimizde oturmak için kullandığımız ilk eşya koltuklar ve sandalyelerdir. Sandalyeler eğer plastik yüzeye sahip ise ıslak bir bez yardımı ile kolayca temizleyebilirsiniz fakat koltuklar böyle değildir ve çok kirlenirler. Bu kirler baktığınız zaman pek belli olmayabilir lakin yıkama esnasında bu kirler çok açık bir şekilde belli olur. Bu hizmetleri sizlere koltuk yıkama şirketleri sunmaktadır. Bu hizmetlere bir telefon aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Kemalpaşa Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!