Kınık Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerimizde gün içerisinde en çok kirlenen mobilya ürünü halılar ve koltuklardır. Baktığımız zaman bu kirleri göremeyiz ama aslında çok kirlidirler. Bu kirler ancak detaylı yıkama sonucu ortaya çıkmaktadır. İnsanlar halılarını veya koltuklarını evde yıkamaya çalışırlarsa bu işlem günlerce sürebilir ve oldukça yorucu bir serüven olabilir çok uygun fiyatlara koltuklarınızı yıkatabileceğinizden dolayı sizler için en mantıklısı halı yıkama şirketleri ile iletişime geçmenizdir. Halılarınızı yıkarken kullanmış olduğunuz deterjan ve suya vereceğiniz ücretleri halı ve koltuk yıkatma işlerinize verirseniz hem siz yorulmazsınız hem de maddi açıdan daha ekonomik bir işlem olabilir. Bu işlemler için sizlere yardımcı olacak halı yıkama şirketleri bulunmaktadır. Bu şirketler halılarınızı veya koltuklarınızı evinizden alıp tertemiz bir hale getirip sizlere tekrara teslim etmektedir. Koltuklarınızı yıkamak sizlere zor gelebilir bu yüzden pek çok insan bez yardımı ile yüzeysel kirlerini silmektedir fakat bu işlemle dahi koltuklarınızda kir kalmaktadır. Bu sebepten dolayı koltuklarınızı da koltuk yıkama işlemleri yapan firmalar ile iletişime geçip yapabilirsiniz. Yine bu firmalar aracılığı ile evinizde bulunan yorgan ve battaniyelerinizi de yıkatmanız mümkündür. Yorganlarınızı kış aylarından yaz mevsimine geçerken yıkatıp temiz bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede battaniye ve yorganlarınız mis gibi kokmaktadır. Yorgan yıkama işlemlerinizde bu firmalar sayesinde çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Stor perde yıkama işlemi yapan yerler var mıdır?

Elbette stor perdeleriniz de evinizde çok sık kirlenen ve herhangi bir lekenin de kolay çıkamayacağı bir eşyadır. Bu sebeple sizler evlerinizde stor perdelerinizi silseniz de lekeleri çıkartmanız pek kolay değildir. Yıkamanızın da pek mümkün olduğunu söyleyemeyiz. Sizlere stor perdelerinizi yıkamak için yardımcı olması amacıyla halı yıkama şirketleri ile iletişime geçebilirsiniz. Makinalar yardımı ile stor perdeleriniz ilk günkü gibi tertemiz olur ve mis gibi kokar

Yerinde yıkama hizmeti nedir?

Evinizde bulunan koltuklar bazen üretildiği maddeye bağlı çok ağır olabilir bu gibi durumlarda yerinde yıkama hizmeti devreye girer ve eşyalarınız sizin evinizde çok kısa bir sürede yine makine yardımı ile tertemiz bir hal alır.

Kınık Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!