Kiraz Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Eski devirlerde insanlar halı yıkama işlemlerini birkaç insan bir araya gelerek dere kenarlarında su bulunan yerlerde yıkamaktaydılar. Pek çok deterjan ve temizlik malzemesi kullanarak yaptıkları bu işlemler onlara zara veriyordu. Çok yorucu bir serüven olan halı yıkama işleminde birbirinden farklı deterjan ve birbirinden farklı kimyasal kullanılmaktadır. Bu da insan cildine büyük zarar vermektedir. Ciltte aşınma ve deri döküntülerinin oluşmasına sebebiyet verir. Evde halı yıkamanın zararları bunlarla da bitmez. Küresel ısınmadan kaynaklı su sıkıntılarının çok görüldüğü bu dönemde en çok ihtiyacımız olan su çok fazla kullanılır ve bu da ileriye dönük bizlere ciddi bir tehlike oluşturmaktadır. Fakat halılarınızı evde değil de halı yıkama şirketleri ile iletişime geçip o şirketlere yıkatırsanız hem yorulmazsınız hem de yüksek su kullanımının önüne geçmiş olursunuz. Her ne kadar özen göstererek yıkasanız dahi elinizde çıkaramayacağınız kirler olmaktadır. Bu kirler makinelere sokulup çıkartılmaktadır. Bu sayede halılarınız pırıl pırıl olmaktadır. Yalnızca halı değil aynı zamandan yorgan ve battaniyelerinizi de yıkatabilirsiniz. Yorgan yıkama hizmeti sayesinde yorganlarınız da tertemiz olmaktadır. Battaniyeleriniz de yıkandıktan sonra zor kuruyan eşyalardır. Bu yüzden yıkandıktan sonra devasa kurutma makinelerine sokularak kısa bir sürede kuru hale gelmektedir. Yalnızca maddi yönünü düşünmemeli sağlığınıza da önem vermelisiniz.  Halı yıkama şirketleri sayesinde sağlığınızı tehdit edecek kimyasallardan uzak durabilirsiniz.

Koltuk yıkama hizmetine nereden ulaşabilirim?

Koltuklarınız gün içerisinde oturmak için kullandığınız evinize renk katan eşyalardır ve çok sık kirlenebilmektedir. Silme ile geçmeyen bur kirler koltuk yıkama firmalarından çeşitli temizlik işlemlerine tabii tutulur. Bu sayede koltuklarınız da hiçbir leke kalıntısı olmaksızın temizlenmektedir. Çok uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz bu hizmetler sizlere en yakın koltuk yıkama firmasında bulunmaktadır.

Tül ve perdelerimiz nerede yıkatabilirim?

Tül ve perdelerinizin rengi sararmaktadır bu da ortamda sigara kullanımı ya da sobalı ısınma sistemi olan evlerde olabilir. Perdeleriniz kirlendiği zaman göze kötü görünüz ve hemen yıkamak istersiniz fakat yıkarsanız da çok fazla kırışır. Bu işlemlerle siz değerli vaktinizi harcamayın diye tül perde yıkama hizmeti veren yerler vardır buralarda tül ve perdelerinizi yıkatabilirsiniz.

Kiraz Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!