Menderes Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Bahar temizliği zamanı gelince ev hanımları bir telaşa kapılır. Temizlik nasıl yapılacak, ne zaman bitecek, tek başıma yapabilir miyim gibi sorular ev hanımlarının aklında dönüp dolaşır. Ama en nihayetinde tüm ev hanımları bu dönemin üstesinden gelmeyi bugüne kadar her zaman başarmıştır. Bazı ev hanımları bu dönemi bir yardımcı ile atlatır bazı ev hanımları yardımcıya güvenmez her yeri kendisi temizler bazıları ise kendisi yapar gücünün yetemediği yerde temizliğe yardım edecek birisini çağırır. Ama bu işler her ne kadar kadına atfedilmiş davranışlar olsa da kadınların da bir noktadan sonra bu işlere gücü yetememektedir. Bu esnada böyle ağır işleri ya da çok zahmet gerektiren işleri genelde temizlik şirketleri de yapabiliyor. Örneğin koltuk temizleme oldukça zor bir iştir. Hele makinesiz yapıyorsak bu işi, kendimize eziyetten başka bir şey yapmış olmayız. Sizin de koltuk yıkamaya gücünüz yetmiyorsa ya da çok zahmetli bir iş olarak geliyorsa bir sürü koltuk yıkama şirketleri bulabilirsiniz. Bu şirketler zaten komşular, akrabalar ve arkadaşlar arasında birbirine tavsiye edilir ‘ya falanca şirkete koltuklarımı yıkattırdım çok temiz yıkamışlar ellerine sağlık’ tarzında bir övgü yaparlar tavsiye ederler. Bir şirket bulduktan sonra yapmanız gereken kirli koltukların sayısını ve modelini firmaya bildirmek. Onlarda müsait zamanlarında evinize gelip koltuk yıkama hizmetini size sunacaktır.

Evde halı yıkamak mı yoksa halı yıkama şirketlerinde halı yıkatmak mı?

Tabi ki halı yıkama firmaları bu anlamda her açıdan daha karlı olacaktır. Evde halı yıkarken su faturası kabarık gelebilir ama halı yıkama şirketlerine ödediğiniz ücret bellidir. Siz halıyı daha temiz yapacağım diye halının ömrünü kısaltırken halı yıkama şirketleri bu işi daha profesyonelce ve halıya zarar vermeden yapmaktadır. Ve en önemlisi bu işi yapmak yerine sevdiklerinize vakit ayıracaksınız.

Koltuk yıkama işlemi nasıl gerçekleşiyor?

Bu aşamanın başlangıcında firma kimyasal maddesini koyduğu püskürtme aracı ile koltuğun kumaşını tamamen ıslanmasını sağlıyor. Bu sayede kirler ve lekeler yumuşuyor. Daha sonra buharlama işlemi ile kirler daha da yumuşatılır. Daha sonra fırçalama işlemine geçilir ve burada yumuşayan lekeler kolaylıkla çıkar. Fırçalama esnasında kumaşın gözenekleri de açıldığı için en son olan vakumlama aşamasında suyu rahat rahat çeker. Vakumlama esnasında çekilen su siyah ise işleme devam edilir ta ki suyun rengi berraklaşana kadar.

Menderes Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!