Menemen Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Tüm evlerde bulunan halılar, koltuklar ve perdeler evlerin vazgeçilmez eşyalarıdır. Hatta bir eve eşya alırken öncelikli düşünülen temel ev eşyalarıdır. İnsanlar bir eve almak için öncelikle kendi zevkine uygun model ve renkteki koltuklar, halılar ve perdeler bakar. Bu eşyalar olmadığı takdirde ev çok boş görünür. Hemen her evde bulunan bu eşyalar kullanıldıkça kirlenen eşyalardır. Bu kirlenmeler leke, toz ve koku ile kendini belli eder. Koltuklar, halılar ve perdeler temizlemesi biraz güç ve zahmetli eşyalardır. Bu eşyaların temizliği için ya çok eziyet çekeceksiniz ya da günümüz şartlarının getirisi olan makinaları kullanacaksınız fakat bu makinalar hemen her yerde bulunan elde kolaylıkla taşınan makinalar değildir. Bu makinalar genelde halı ve koltuk yıkama firmalarında bulunmaktadır. Bu firmalarda bulunan makinalar ile örneğin halı yıkama işleminin hızlı ve temiz bir şekilde yaptırabilirsiniz. Kirlenen halınızı firmaya teslim ettikten belirli bir gün sonra size temiz halınızı geri getirecektir. Fazla pimpirikli olan kişiler bu makinalara güvenmez ama şöyle diyebilirim ki onların gücünün yettiği bir sınır vardır ama bu makinanın işlevinin bir sınırı yoktur. Bir diğer zahmetli iş olan koltuk temizlemedir. Bu işi makinesiz bir şekilde yapan kadınlar genelde güzel sonuç elde edemezler. Yani koltuk yüzeysel olarak temizlenir temizlenmesine de iç kısmı kirli kalır. Firmalar koltuk yıkama işlemini genelde evlere gelip yapmaktadırlar. Kirlenen koltuğunuzu profesyonel makinalar ve özel kimyasallar ile özen göstererek yıkarlar. Koltuk temizliği evin hijyeni açısından oldukça önemli bir işlemdir.

Neden koltuk temizliği firmalar tarafından yapılmalı?

Öncelikle sağlıklı bir mekâna sahip olmak için, bakteri ortamını azaltmak için, daha konforlu bir yaşam için yapılmalıdır. Koltuk yıkama işlemi ile ir ve lekelerin kumaşa vereceği zara önlenir ve kumaş uzun ömürlü olur. Koltuk temizliğini koltuk yıkama şirketlerine yaptırarak hem sevdiklerinize ayıracağınız vakti daha da çoğaltmış olursunuz hem de sağlığınız açısından kendinize dikkat etmiş olursunuz.

Bir firmaya halı yıkatırken izlenmesi gereken yol nedir?

Öncelikle bulduğunuz halı yıkama şirketini arayıp yıkatacağınız halıların kaç tane olduğunu ve boyutların söylersiniz. Onlar en uygun zamanda gelip sizden kirli halılarınız alır. Şirketlerine götürürler. Halılarınız şirkete ulaştıktan sonra kayıt altına alınır ve son derece profesyonel makinalar ile yıkama ve kurutma işlemleri gerçekleştikten sonra tekrar paketlenir ve size teslim edilir. 

Menemen Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!