Seferihisar Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Özellikle günümüz dünyasında ev dekorasyon ürünlerine olan talep artmış durumda. Halılar, perdeler ve koltuk takımları ev dekorasyonlarında birbirini tamamlayıcı nitelikte. Ev dekore etmek ne kadar basit ve eğlenceli olsa da işin temizlik boyutu çok daha zor gelir herkese. Burada devreye halı yıkama şirketleri girmekte, temizlik şirketleri hem ucuz hem de kısa sürede işini hallettiği için çoğu ev sahibi temizlik şirketlerini tercih etmekte. Bu temizlik şirketlerinin bir sürü versiyonları vardır halı yıkama, tül perde yıkama, stor perde yıkama, yıkama gibi ve bir sürü çeşidi mevcuttur ve biz evimizdeki eşyalardan hangisi hangi kategoriye ayrıldığını bulup o alanda hizmet veren yıkama şirketlerini  bulup o şirketlerle iletişime geçebiliriz ve fiyatta anlaştıktan sonra o şirkettekiler eşyalarımızı alıp kısa bir süre içinde yıkaması mümkündür Bu sayede hem kendimizin zamandan aşırı bir şekilde tasarruf edebiliriz ayrıyeten elektrik su ve deterjan kullanımında da daha profesyonel bir şekilde yıkandığı için tasarruf Edilmesi mümkün olmuş olur. Eskiden alacağımız ürünlerin temizlenmesi zor olduğu için tercih etmekten kaçındığımız zamanlar oluyordu. Mesela bir koltuk alacağımız zaman ya da bir perde alacağımız zaman stor olduğunda yıkanmasını zor olabileceğini düşünüp geri bırakıyorduk bu yüzden daha çok tül perdelere yöneliyorduk fakat halı yıkama ve perde yıkama şirketlerinin artması ile birlikte hiç düşünmeden bunları alıp yıkamaya verebileceğimiz güvencesiyle kullanabiliyoruz.

Yıkama şirketleri başka hangi alanlarda hizmet verir?

Genel olarak baktığımız zaman yıkama şirketleri; halı yıkama, yorgan yıkama, perde yıkama, stor perde, halıfleks yıkama yünlü yıkama gibi değişik türlerde hizmet verir bu hizmetler genelde elden alınan eşyaların yıkanması yoluyla olur yani şirketten eve tarzında bir hizmet sistemleri vardır sadece yerinde yıkamada temizlik şirketi o yıkanacak ürünün olduğu eve gelip temizleme işlemini tamamlar.

 Temizlik şirketlerinin genel kitlesi kimlerdir?

Temizlik şirketlerinin genel kitlesine baktığımız zaman göreceğimiz sonuç şudur ki; daha çok vakitten tasarruf etmek isteyen çalışan insanlar ev işlerini yetiştiremeyen çocuklu ya da fiziksel olarak gücü yetmeyen insanlar olduğunu görürüz mesela yaşı geçmiş olan insanların halı yıkamaya koltuk yıkama ya gücü olmadığı için bu tarz şirketlerle anlaşıp yıkama işlemlerini yaptırabilirler

Seferihisar Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!