Tire Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Halılar ve koltuklar, yapılan araştırmalar neticesine baktığımızda sağlığımızı tehdit eden en önemli eşyalar arasında yer alır. Bunun nedeni gün içerisinde kapalı ortamda sürekli olarak kullanılır olması ve tüm toz bakteriyi içine hapsetmesidir. Koltuklar genellikle yatağımızdan daha fazla zaman geçirdiğimiz eşyalardır. Özellikle halılar çocuklarımızın oyun alanı olduğundan temizlikleri sandığımızdan daha önemlidir. Bu sebeple halı ve koltuklarımızın belirli aralıklarla temizlenmemesi sağlımızı ciddi derecede tehdit eder. Yaşadığımız teknoloji çağında artık her şeyin zahmetsiz yolu bulunmaktadır. Bulaşıklarımızı, çamaşırlarımızı elde yıkamazken neden halı gibi yıkaması zahmetli eşyaları elde yıkamayı tercih edelim ki. Zahmetli olmasının yanı sıra elde yıkanan halılar derinlemesine temizlenmez. Sizler de halı ve koltuklarınızda derinlemesine temizlik istiyorsanız bu işi profesyonellere bırakmalısınız. Halı yıkama şirketleri ve koltuk yıkama şirketleri sizlere yorgan yıkama, battaniye yıkama ve stor perde yıkama gibi hizmetler de sunmaktadır. Halı yıkama sektöründe öncü ve marka olmayı hedefleyen firmamız profesyonel ekip ve ekipmanlar ile sizlere uygun ve güvenilir hizmet vermektedir. Firmamızın en büyük önceliği halılarınızın son derece temiz ve hijyenik olmasına önem gösterir. Kullanılan bütün bu kimyasal maddeler sandığımız ürünler bitkisel olup sağlığa hiçbir zararı kesinlikle dokunmamaktadır. Anti bakteriyel ve anti alerjenik olan bu malzemelerle ürünlerinizi güvenle ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Sizler de web adresimiz üzerinden bize ulaşabilir ve halılarınızı evden aldırabilir birkaç gün içerisinde profesyonel bir şekilde ambalajlanmış şekilde evinize teslim ettirebilirsiniz.

Halılar Nasıl Yıkanıyor?

Halı yıkama şirketleri beş çeşit yöntem kullanırlar. Bunlar; şampuanlama, köpükle yıkama, buharlı halı yıkama, kuru temizleme ve derinlemesine yıkama şeklindedir. Yöntemler halının türüne ve kirine göre belirlenmektedir. Bu sayede halılarınız yıkama esnasında zarar görmez ve uzun ömürlü olur. Evinizden alınan halılar ilk olarak toz alma ardından leke çıkarma ardından yıkama, durulama ve kurutma işlemlerinden geçer.

Koltuklar nasıl yıkanıyor?

Evlerinizden teslim alınan koltuklar ilk olarak leke kontrol işleminden geçer. Lekelere leke çıkarıcı ilaçlarla müdahale edilir. Koltuk temizleme işlemi sonrasında toz alma işlemi uygulanır. Daha sonra anti bakteriyel deterjanlar ile yıkama işlemi yapılır. Son aşamada ise koltukların vakumlama ile suyu çekilir. Vakumlama işlemi sırasında koltuklar kir, toz, ölü deri gibi tüm pisliklerden arınmış olur. Bu firmalar size ek olarak stor perde yıkama işlemi de yaparlar.

Tire Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!