Torbalı Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Halı, koltuk, yorgan, battaniye yıkama normal şartlarda da zor bir işlemken kış aylarında ekstra zahmetli olabiliyor. Kış aylarında soğuk suya maruz kalmak sağlımız açısında çok zararlıdır. Ve kimse uzun süre soğuk suyla temas etmek istemediğinden hem derinlemesine temizlik sağlanamamakta hem de günlerce kurumayan halılar, yorganlar nem kokusu bırakabilmektedir. Evlerimizdeki çamaşır makinelerinin kapasiteleri yorgan yıkama, battaniye yıkama ve halı yıkamaya uygun olmadığından bu işlemi profesyonellere bırakmak en iyi çözümdür. Sık kullanılan bu gibi eşyalar yılda 1-2 kez yıkama işleminden geçmelidir. Hem derinlemesine temizlik hem de zamandan tasarruf istiyorsanız Halı yıkama şirketleri ve koltuk yıkama şirketleri sizlere büyük kolaylık sağlamaktadır. Evinizden alınan eşyalarınız derinlemesine temizlikten sonra kısa süre içerisine evinize teslim edilmektedir. Bizler de profesyonel ekiplerimiz ve ekipmanlarımızca sizlere en iyi hizmeti vermek için burdayız. Firmamızda halı ve koltuk yıkama dışında yorgan, battaniye yıkama, stor perde yıkama, halıfleks yıkama, tül perde yıkama işlemleri de uygulanmaktadır. Battaniye ve yorganların tene temasından dolayı sizlere güven garantisi veriyoruz çünkü bu gibi eşyaların yıkanmasında en önemli nokta kişiye özel olmasıdır. Makinelerimizin kapasitesi oldukça yüksek olsa da on yorganın aynı anda yıkanması hijyenik değildir. Firmamız bu önemin farkında olup kimsenin yorgan ve battaniyesini karıştırmadan bireysel olarak yıkamaktadır. Sizler de bu hizmetlerimizden yararlanabilmek için internet sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Halı ve koltuklarımızın temizliği neden gereklidir?

Giysiler insanların ayrılmaz eşyalarıdır. İnsan içine çıkarken giysilerimizin temiz ve güzel görünmesini isteriz. Bu eşyaları da evlerimizin giysisi olarak düşünebiliriz. Sürekli kullandığımız temas ettiğimiz bu eşyalar hem sağlığımız açısından hem göze hitap etmesi açısından oldukça önemlidir. Kimse koltuğun lekeli kısmında oturmak istemez ya da kirden rengi solmuş bir halıya terliksiz basmak istemez. Bu firmalar ek olarak tül perde yıkama işlemi de yapmaktadır. Halıfleks yıkama işlemi bu firmaların tek işi değildir.

Neden halı ve koltuk yıkama şirketlerini tercih etmelisiniz?

Teknoloji devrinde yaşıyoruz ve artık her şeyin bizler için çözümlenmiş kolay yolları var. Bulaşıkları, çamaşırları da elde yıkayabiliriz ama hem zamandan hem sudan tasarruf etmek için makineler üretilmiştir. Elde yıkadığınız halı ve koltuklar aslında istediğiniz kadar derinlemesine temizlenmez ve arınmaz bu da sağlığınız açısından tehdit oluşturmaktadır. Bu sebeplerle tercihimizi profesyonellerden yana kullanmalıyız. Bundan dolayı da koltuk yıkama şirketleri ilk tercihimiz olmalıdır.

Torbalı Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!