Urla Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerimizde, iş ortamlarımızda kullandığımız halı ve koltuklar hem görsel açıdan hem de hijyen açısından düzenli aralıklarla temizlenmesi gerekmektedir. Bu gibi eşyalar yaşam alanlarımızda bizleri yansıtan en önemli eşyalar arasındadır. Temizlik, evlerimize, iş yerlerimize gelen misafirlerimizin hassasiyet göstereceği bir konudur. Temizleme işlemi için başvurabileceğiniz en kolay ve en hızlı yöntem halı yıkama şirketleri ve koltuk yıkama şirketleridir. Ofislerinizde bulunan halı ve koltukların günlerce olmaması sizlere görsel olarak eksidir. Bu sebeple hizmet vermediğiniz bir gün bizleri arayarak yerinde yıkama hizmeti alarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Hizmetlerimiz arasında halı yıkama, koltuk yıkama, stor perde yıkama, tül perde yıkama, yün halı yıkama, halıfleks yıkama gibi birçok temizleme işlemi yer almaktadır. Elde yıkamak sizlere daha ekonomik gelse de elde yıkama işleminde kullanılan su sandığınızdan çok daha fazladır. Görünürde çok temiz olduğunu düşünseniz de derinlemesine temizlik elde yıkamada oldukça zordur. Yüzeysel temizliğin yanında bir de iyi arınmamış marketlerden aldığınız deterjanlar sağlığınız açısından çok zararlıdır. Firmamız bitkisel deterjan ve leke çıkarıcı ilaçlarla temizleme işlemi yapmaktadır. Derinlemesine arınan koltuk ve halılarınızı gönül rahatlığıyla ilk günkü temizlikle kullanabilirsiniz. Firmamız fiyat/performans olarak sizlere en uygun hizmeti sunmaktadır. Sizlerde yaşam alanlarında kullandığınız eşyaları temiz ve hijyenik görmek istiyorsanız bizlere ulaşabilir, memnuniyet garantili hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Memnun kalmadığınız takdirde yıkama işlemi tekrar edilmektedir. Güvencemiz profesyonelliğimizdir.

Yerinde yıkama işlemi neden tercih edilmektedir?

Yerinde yıkama işlemi müşteri talebine göre de yapılmakta olup, evlerimizde, iş yerlerimizde, camilerde, okullarda, sinema salonlarında yere sabitlenmiş çıkarılması mümkün olmayan ya da çıkarılması maliyetli eşyalar için tercih edilmektedir. Halılar, koltuklar, yataklar en çok temas ettiğimiz eşyalardır ve sırf yere sabit olduğu için elde yıkama yöntemine başvurmak yerine yerinde yıkama tercih edilebilir. Koltuk yıkama da aynı şekilde bu denli önemli bir işlemdir.

Neden elde halı, koltuk yıkamamalıyız?

Halı yıkama şirketleri suyu tasarruflu kullanırlar. Su gelecekte yokluk çekeceğimiz kaynaklardan biridir. Elde yıkama işleminde sandığımızdan daha fazla su israfı yapmaktayız. Aynı zamanda elde halı ve koltuk yıkama yüzeysel bir temizleme olmaktadır. Özellikle koltuklarımızın ulaşılmaz bölgelerini temizlemek mümkün değildir. Yıkama işlemi oldukça zahmetli, vakit alan ve bunun yanında tamamen arındırması neredeyse imkansızdır. Sağlığımız açısından deterjan kalıntıları zararlıdır.

Urla Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!