Karabağlar Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Halı yıkama geçmişten günümüze sokaklarda, çatılarda açık alanda yani çok da hijyenik olmayan alanlarda tonlarca su akıtılarak yapılmaktaydı. Halılar yıkandıktan sonra kurutmak için açık güneş gören alanlara serilip günlerce bekletilirdi. Temizlediğimizi sandığımız halılarımız kuruma işleminde sokağın bütün tozunu içine çekmektedir. Halılar kuruma aşamasında ıslak ve güneş gördüğü için bakteriye ortam oluşturmaktadır. Koltuk ve halı yıkama işlemi sırasında harcadığımız efor sağlığımız açısından da tehlikelidir. Artık halı yıkama işleminin çok daha kolay ve hijyenik yolları vardır. Evlerimizin dışında kreşlerde, camilerde, tiyatro salonlarında kullanılan büyük metrekarelerdeki halıları elde yıkamak imkânsız derken yanılmış olmayız. Kreşler çocuklarımızın oyun alanlarıdır ve hepimiz çocuklarımızın hijyenik ve temiz ortamlarda büyümesini isteriz. Çocukların kreşlerde yerde halı veya halıfleks üzerinde oynadıklarını biliyoruz ve bu sebeple kreşlerde kullanılan büyük metrekarelerdeki halıfleksler derinlemesine temizlenmelidir. Genel olarak yerlerinden çıkarılamayan halıflekslerin temizliği için en hızlı ve etkili yöntem halı yıkama şirketlerine başvurarak yerinde yıkama işleminden faydalanmaktır. Firmamız sizlere bu hizmeti en hızlı ve güvenilir şekilde sunmaktadır. Firmamızda profesyonel ekip ve ekipmanlarımız tarafından yorgan yıkama, battaniye yıkama, koltuk temizleme, yün halı yıkama, tül perde yıkama, stor perde yıkama hizmetleri de sunmaktadır. Fiyat ve verdiğimiz hizmetle alakalı bilgi almak istiyorsanız bizlere internet sitemizden veya telefon hattımızdan ulaşabilir ücretsiz servisimizden yararlanabilir, memnuniyet garantimizle birlikte güvenle hizmet alabilirsiniz.

Yüksek metrekarelerdeki halıları halı yıkama şirketlerinde yıkatmak pahalı mıdır?

Yüksek metrekarelerdeki halıların fiyatlandırması normal ölçülerdeki halılara göre farklılık göstermektedir. Toptancı firmalarından örnek verirsek ne kadar fazla ürün alınırsa indirim yapmaları daha kolay olmaktadır. Elde yün halı yıkama işleminde harcanılan deterjan ve su yerine derinlemesine temizlik için ödenen ücret daha makul denilebilir. Yalnız metrekare ne kadar artarsa işlem o kadar uzun sürmektedir.

Halı ve koltuk yıkama şirketleri bizlere güvenilirliğini nasıl sunmaktadır?

Koltuk yıkama şirketleri müşteri kaybetmek istemediğinden sizlere güvence sunmak zorundadır. Aldığınız hizmetten memnun kalmadığınız taktirde tekrar orayı tercih etmeyeceğiniz için işlerini en iyi şekilde yapmaya özen gösterirler. Şirketler sizlere temizlik, leke kusmama, vakumlama garantisi verir. Yapılan temizleme işleminden memnun kalmazsanız ürününüz tekrar temizleme işlemine girer ve bu işlem için sizlerden ekstra ücret alınmaz.

Karabağlar Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!