Alsancak Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Ülkemizde son yıllarda geçmiş yıllara göre artık evlerde halı yıkama olayı tamamen bitmiş durumdadır bundan dolayı da halı yıkama şirketleri hizmet vermektedir. Halı yıkama işlemi yaptırmak isteyen insanlar öncelikle bu firmaları arayarak belirli bir randevu alırlar ve bu randevu karşılığında belirli bir ücret talep ederler. Eğer bu ücret müşteri tarafından onaylanır ise halı yıkama firması direkt olarak eve gelerek halıları alır. Bu firma sadece halı yıkama işlemi de yapmamaktadır. Stor perde yıkama işlemi de yapan bu firmalar insanlara her konuda neredeyse temizleme konusunda hizmet vermektedir. Koltuk yıkama işlemi de bu işlemleri dahildir. Yine aynı şekilde firma ile iletişime geçen müşteri eğer fiyatta tarafından firmayla anlaşır ise direk olarak aynı şekilde iletişim kurarak evlerinde firma çalışanlarını çağırırlar. Burada tek fark firma çalışanları eve geldiği zaman koltukları alıp götürmüyor direkt olarak evin içerisinde koltukları temizliyorlar. Ama halı yıkanacak olursa veya perde yıkama işlemi yapılacak olursa direkt olarak gelip evimizden halılarımızı ve perdelerimizi alarak iş yerine götüren firma yetkilileri daha sonrasında belirli bir tarih belirterek bu tarihte tekrardan halılarının ve perdelerini onlara geri iade edileceğini belirtirler. Battaniye yıkama işlemi de yine aynı şekilde burada yapılmaktadır. Bunun sebebi de makinelerimizde battaniyeler yıkanacak zaman makinelerimizde bir arızalanma işlemi olabilir. Bu arızalanmalara sebebiyet vermemek için battaniyeler yine aynı şekilde firma yetkilileri tarafından elimizden alınarak profesyonel bir şekilde makineler tarafından yıkanarak tekrardan evimize teslim edilir.

Halı yıkama firmalarına neden ihtiyaç duyarız?

Halı yıkama şirketlerine ihtiyaç duymamızın sebebi evimizde amatör bir şekilde halı yıkamaktansa bu firma yetkililerini çağırarak daha profesyonel bir şekilde ve daha temiz bir şekilde halılarımızı yıkatır ve anti dezenfektanlar sayesinde direkt olarak halılarımıza müdahale ettirir ve hiçbir sorun yaşamadan evimizdeki alları temizle etmiş oluruz. Bundan dolayı da kesinlikle yorulmadan çok kolay bir şekilde halılarımız yıkanmış olur sadece tek fark belirli bir ücret öderiz.  

Halı yıkama firmaları ücretlendirmeyi neye göre yapar?

Genellikle halı yıkama firmaları yıkatacak olacağımız halıları sayısına göre bir fiyat tarifesi belirler ve eğer sayısı fazla ise halılarımızın ona göre bir indirim uygular. Bu indirimde eğer bizler tarafından uygun ise direkt olarak firma yetkililerimize gelir halılarımızı alır ve daha sonrasında temizleme işlemi yapıldıktan sonra bize teslim edilmek üzere bizler için yola çıkartılır. Halılarımız yıkandıktan sonra oradaki yetkililer tarafından paketlenerek el değmeden tekrardan bizim elimize ulaştırır.

Alsancak Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!