Akçakale Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Yerinde akü değişimi işlemi, akülerimizde herhangi bir sıkıntı meydana geldiğinde bu sıkıntının nerede meydana geldiği fark etmeksizin bir yetkilinin gelip aracımızın yolda kaldığı yerde akü değişimi işlemini gerçekleştirmesi hizmetine verilen isimdir. Yerinde akü değişimine her zaman ve yerde ihtiyaç duyabiliriz. Buna şöyle örnek verebiliriz. Örneğin bir tatile giderken seyahat esnasında aracımız birden durabilir ve sıkıntı çıkarabilir. Ve bu sorunun çıkma nedeni de aracın aküsünde meydana gelmiş olan herhangi bir sorun olabilir. Böyle bir durumla karşılaştığımızda ise akü bayileri ile iletişime geçebilir ve durumu anlatabilir eğer sağlıyorlar ise yerinde akü değişimi hizmetlerinden faydalanabiliriz? Eğer akü bayileri bu hizmetleri sunmadığını söylerse de o zaman bir araç tamircisi ile iletişime geçebilir ve bu tamirciye durumu anlatabilir varsa yerinde akü değişimi hizmetlerinden yararlanabilir yoksa da aracımızın çekilmesini bekleyerek ilgili tamirhanede akü değişimi işleminin yapılmasını bekleyebiliriz. Akü değişimi işlemi yapılırken her zaman kullandığınız aküyü kullanmak isterseniz bunu ilgili yetkiliye belirtmeniz gerekebilir. Bunu açık bir şekilde yetkili kişiye belirttiğiniz takdirde istediğiniz akü ile aracınızdaki akünün değişimi yapılacaktır. Bunu yetkiliye belirtirseniz yetkili kişiler istemiş olduğunuz çelik akü değişimi işlemini sizin için yerine getireceklerdir? Bu hizmetlerden yararlanmak istediğinizde dediğimiz gibi bunu sadece açık bir şekilde ilgili kişiye belirtmeniz yeterli olacaktır.

Yerinde akü değişimi hizmetleri bize nasıl kolaylıklar sağlar?

Yerinde akü değişimi hizmetleri aracımızın akülerinde bir sorun olduğu zaman başka bir yere gitmemize gerek kalmadan ihtiyaç duyduğumuz işlemin ayağımıza gelmesini sağlayan bir hizmettir. Bu da gereksiz yolları çekmemizi ve uzun süreler beklememizi engeller. Yerinde akü değişimi hizmetlerinden yararlanmak istediğinizde karşıdaki kişiye akünüzün ne olduğunu söyleyerek yine aynı akünün yerinde değişimini gerçekleştirebilirsiniz. Kurt akü kullanıyorsanız yerinde çelik akü değişimi hizmetlerinden faydalanmanız mümkündür.

Yerinde akü değişimi için kimlerden yardım alabilirim?

Yerinde akü değişimine ihtiyaç duyduğunuz zaman toptan akü satışı yapan yerler gibi birçok yerden yardım alabilirsiniz. Bunun yanında tamircilerden ve daha birçok yerden yardım alarak ihtiyaç duyduğunuz yerinde akü değişimi hizmetlerine sahip olabilirsiniz. Yerinde akü değişimi işlemlerinden faydalanmak istediğiniz iş yerlerine daha önceden hizmetleri için biçtikleri ücretlerin ne kadar olabileceğini sorabilir ve kendinizi bunun için hazırlayabilirsiniz.

Akçakale Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: NUR TİCARET

Telefon

: +90 (542) 801-4396

Fax

: +90 (542) 801-4396

Cep Telefonu

: +90 (542) 801-4396

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 801-4396

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!