Birecik Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Akü bayileri, araçlarımızın çalışabilmesi ve içlerinde bulunan birçok sistemin iyi bir şekilde çalışabilmesini sağlamak için gerekli olan akülerin satışının yapıldığı iş yerlerine verilen isimdir. Aküler genelde otomotive aküleri ve endüstriyel aküler olmak üzere iki kategoride ayrılmaktadır. Otomotiv aküleri, araçlarımızın yani herhangi bir seyahat ya da ulaşım amacı ile kullanılabilecek bir akünün çalışabilmesi için gerekli olan akülerdir. Endüstriyel aküler ise daha çok iş makineleri, iş bantları gibi akü ile çalışan araç ve makinelerde kullanılan bir akü türüdür. Bu aküler kapalı ya da açık akü olarak satışa sunulabilir. Bunun anlamı nedir, yani açık ve kapalı akü olarak ifade ettiğimiz şey ne anlama gelmektedir? Kapalı akülerde bir akünün ihtiyacı olan her türlü şey içinde yer almaktadır ve bu akülerin bakım ve benzeri gibi işlemlere ihtiyacı yoktur. Yani oldukça kullanışlı modellerdir. Açık aküler ise düzenli bakımının yaptırılması ve belirli şeylerin sürekli kontrol edilmesi gereken akülerdir. Bahsettiğimiz bu aküleri akü bayileri ya da toptan akü satışı yapan iş yerlerinden temin edebilirsiniz. Almak istediğiniz akünün özelliklerini ve bununla beraber birçok özelliğini de bilerek satın almanız sizin açınızdan çok daha sağlıklı olacaktır. Eğer bir çelik akü satın almak istiyorsanız ilk olarak çelik akü fiyatları 2022 dâhilinde alacağınız akünün fiyatını öğrenebilir ve bu aküyü alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.

Akü bayilerinde hangi hizmetler sunulur?

Akü bayilerinin ihtiyacımız olan her türlü aküyü bulabileceğimiz iş yerleri olduğunu söylemiştik. Bu iş yerlerinde endüstriyel akü ya da otomotiv aküleri gibi farklı türlerde her aküyü bulmanız mümkün olmakla birlikte aynı zamanda bayinin sunabileceği hizmetler değişebilmekte ve bu hizmetlere akü ölçüm hizmetleri gibi pek çok farklı hizmet de dâhil olabilmektedir.

Endüstriyel akü ve otomotiv akü arasındaki farklar nelerdir?

Otomotiv aküleri normal araçlar için kullanılırken endüstriyel aküler ise daha çok iş makinelerinde-forklift ve benzeri iş makinelerinde- kullanılır. Aradaki en büyük fark bu olmakla birlikte akülerin güçleri de birbirinde farklılık gösterebilmektedir. Endüstriyel akülerin güçleri otomotiv akülere kıyasla daha fazladır. Bu her iki akü türü için de yerinde akü değişimi hizmetlerinden ihtiyaç duyduğunuz takdirde ilgili kişiler ile kolayca iletişime geçebilirsiniz.

Birecik Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: ASLANTAŞ OTO

Telefon

: +90 (532) 563-0921

Fax

: +90 (532) 563-0921

Cep Telefonu

: +90 (532) 563-0921

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 563-0921

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!