Bozova Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Akü ölçüm hizmetleri; aracın elektronik donanım kontrolü, yükleme testi ve şarj seviyesinin ölçülmesinden meydana gelen bir işlemdir. Bu işlemlerin yapılma amacı ise akünün herhangi bir sorun çıkarmayacağından emin olmak ve olmadık bir anda ve zamanda yolda kalmamızı engellemek içindir. Daha sonra bahsettiğimiz sorunlar ile karşılaşmamamız için akü ölçüm hizmetlerinin doğru bir şekilde yapılması oldukça önemlidir. Örneğin başka bir şehre gideceğiniz zaman mutlaka akü ölücümü işlemlerinizi yaptırmanız gerekir ki eğer akünüzde herhangi bir sorun varsa bunu önceden öğrenin ve gerekli olan işlemleri yola çıkmadan yaptırabilesiniz.  Akü ölçüm hizmetlerini yaptırmayı ihmal ettiğiniz takdirde aracınız yolculuk esnasında sıkıntı yaratabilir ve yolculuk esnasında akü değişimi ya da yerinde akü değişimi hizmetlerine ihtiyaç duyabileceğiniz durumların gelişmesine yol açabilir. Bahsedilen bu hizmetlere ihtiyaç duymamanız ve yolda kalmadan güvenli bir şekilde ulaşmanız gereken yere ulaşabilmeniz için akü ölçümü hizmetlerini yaptırabilirsiniz. Akü ölçümü hizmetlerinizi yaptırmak için akü bayileri ile iletişime geçebilir ve daha sonra bu bayilerin sunduğu akü ölçüm hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Akü bayileri ihtiyaç duyabileceğiniz her türde aküyü bulunduran iş yerleri oldukları için her türde akünün ihtiyaç duyabileceği pek çok hizmeti de müşterilerine sunmaktadır. Bu hizmetlerden birisi de akü ölçüm hizmetleri adının verildiği hizmetlerdir.  Yani herhangi bir yolculuğa çıkmadan önce akü ölçüm hizmetlerinden yararlanmak için akü bayileri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Akü ölçüm hizmetleri neden önemlidir?

Akü ölçüm hizmetleri aracımızdaki akünün iyi bir şekilde çalıştığından emin olabilmemiz için önemli olan bir işlemdir ve bu işlemi yaptırmadan bir yolculuk planlamak planladığımız yolculuğun tamamen farklı bir şekilde sonuçlanmasına neden olabilir. Bu akü ölçüm hizmetlerini de akünüzün türüne ve markasına göre bayilerde yaptırabilirsiniz. Çelik akü kullanıyorsanız çelik akü ana bayii ile iletişime geçerek akü ölçüm hizmetlerini yaptırabilir ve yolculuğa güvenli bir şekilde çıkabilirsiniz.

Akü ölçüm hizmetleri nerelerde yaptırılabilir?

Bu hizmetler akü bayilerinde gerçekleştirilen işlemler olmak ile birlikte daha pek çok iş yeri de bu hizmetleri müşterilerine sunmaktadır. Örneğin bir sanayiye gittiğiniz zaman akü satışı yapan her yerde akü ölçüm hizmetlerinden faydalanabileceğinizi görürsünüz. Böyle olsa da ana bayiler akü ölçüm hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için en uygun yerlerdir. Çelik akü ana bayii gibi yerlerde akü ölçüm hizmetlerinizi yaptırabilirsiniz.

Bozova Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: ÇEVİK OTO

Telefon

: +90 (542) 801-2895

Fax

: +90 (542) 801-2895

Cep Telefonu

: +90 (542) 801-2895

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 801-2895

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!