Ceylanpınar Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Endüstriyel aküler, iş sahasında kullanılan makinelerde bulunan akülere verilen isimdir. Endüstriyel aküler açık akü ve kapalı akü şeklinde iki farklı türde olabilir. Açık türdeki akülerin elektrolit seviyeleri ve benzeri birçok özelliği sürekli kontrol edilmek zorundadır. Fakat kapalı akülerde böyle işlemler gerekmemektedir. Bu nedenle kapalı akü türleri endüstriyel alanda daha fazla tercih edilen akü türleridir diyebiliriz. İş makineleri ve benzeri araçlar için gerekli olan bu akülerin temininin nereden yapılabileceği merak edilirse de buna ilk olarak toptan akü satışı yapan iş yerlerini örnek gösterebiliriz. Toptan akü satışının gerçekleştirildiği iş yerlerinde aradığınız her türde ve markada aküyü bulup satın almanız ve gerekli olan iş makineniz için bu aküleri kullanmanız mümkündür. Eğer bu iş yerleri çelik akü satışı gerçekleştiriyor ise ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygunluk durumlarına da dikkat ederek çelik akü satın alabilirsiniz. Ya da bu iş yerlerinde aradığınız akü yine çelik akü ise fakat açık ya da kapalı olmak üzere iki çeşit olması gerekirken birisi bulunmuyor ise o zaman çelik akü ana bayii ile iletişime geçebilir ve ihtiyaç duyduğunuz açık ya da kapalı çelik aküyü satın alabilirsiniz. Bu sayede iş makinelerinizin ihtiyaç duyduğu aküleri hem daha uygun fiyatlar dâhilinde hem de daha kolay bir şekilde bulup satın alabilir ve makinelerinizde kullanma şansı yakalayabilirsiniz. Çelik akü satın alırken bütçenizi de göz önüne almanızı söyledik buna göre de çelik akü fiyatları 2022 dâhilinde bir fiyatlandırma alabilir ve bütçenize uygunsa da bu aküyü satın alabilirsiniz.

Endüstriyel akülerin özellikleri nelerdir?

Endüstriyel aküler normal yani otomotiv akülerine oranla daha güçlü olan akülerdir. Bu nedenle de iş makinelerinde otomotiv aküler yerine endüstriyel akülerin kullanılması tercih edilir. Bir diğer özellikleri ise bu akülerin açık ya da kapalı şekillerde gerçekleşmesidir. Açık ya da kapalı olarak alabileceğiniz endüstriyel aküleri seçerken akülerin özelliklerini ve kullanacağınız iş makinesi için hangi türde bir akünün daha uygun olduğunu bilerek satın almanız gereken aküyü belirleyebilirsiniz.

Endüstriyel aküleri nereden satın alabilirim?

Endüstriyel aküleri satın alabileceğimiz yerlerin toptan akü satışı gerçekleştiren iş yerleri olduğundan bahsetmiştik. Çünkü bu iş yerlerinde her türde ve markada akü bulunabilmekte ve bu aküler müşterilerin satışına sunulabilmektedir. Buna ek olarak da akü bayileri de endüstriyel akü satışını gerçekleştiren yerlere örnek olarak verilebilir. Yani ihtiyaç duyduğunuz endüstriyel aküleri akü bayilerinden de satın alabilirsiniz.

Ceylanpınar Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: ÇALIŞKAN OTO ELEKTRİK

Telefon

: +90 (544) 872-5255

Fax

: +90 (544) 872-5255

Cep Telefonu

: +90 (544) 872-5255

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 872-5255

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!