Halfeti Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Otomotiv aküleri olarak bildiğimiz diğer bir adıyla da araç aküleri olarak adlandırabileceğimiz aküler, araçlarımızın çalışmaları için gerekli olan en önemli parçadır. Araçlarda bu akülerin kullanılmasının nedeni ise bir diğer akü türü olan endüstriyel akülerin normal bir araç için oldukça güçlü olmasıdır. Yani bir endüstriyel aküyü normal bir araç için kullanmanız pek de mümkün değildir.  Otomotiv aküleri farklı markalarda satışa sunulabilir. Farklı markalarda olsalar da genelde hepsi benzer özellikler taşıyabilirler. Bu akü markalarına örnek olarak kurt akü ve çelik aküyü örnek verebiliriz. Eğer aracınızda kullanmak istediğiniz akü çelik akü ise çelik akü fiyatlarını öğrenmek ile işe başlayabilişiniz. Daha sonra ise akünüzü kullanmaya başlayabilirsiniz. Fakat bu aküyü takmak için yine yetkili bir iş yeri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Çünkü akü değişimi işlemi güzel bir şekilde gerçekleştirilmezse daha sonra bize sorun yaratabilir. Akü değişimi işlemleri belli bir iş yerinde yapılabileceği gibi yerinde akü değişimi olarak da yapılabilir. Bunun için de sadece iletişime geçeceğiniz iş yerinin bu hizmeti sağlayıp sağlamadığını öğrenmeniz yeterlidir. Yerinde akü değişimi işlemi daha çok akünün değiştirileceği iş yerine kadar bile gidemeyecek olan araçlar için gerçekleştirilir. Yerinde akü değişimi markalara uygun olarak da yapılabilir eğer bir çelik akü kullanıyorsanız yerinde çelik akü değişimi hizmetlerinden yararlanmanız en uygunu olacaktır. Bu nedenle de yapılacak işlem için yetkilinin de görüşlerini alarak sizin için en uygun akünün hangisi olduğunu bulabilir ve akü bayileri gibi iş yerlerinin sunacağı hizmetler ile akü değişimlerinizi yaptırabilirsiniz.

Otomotiv akülerinin özellikleri nelerdir?

Otomotiv akülerinin özellikleri genelde daha düşük güç oranlarına sahip olmalarıdır. Bu aküler sadece otomobillerde kullanılmak için üretilen aküler olduğu için daha yüksek güç ihtiyacı duyan herhangi bir makine veya araçta kullanılabilecek bir akü türü değildir. Bunlara ek olarak otomotiv aküleri açık akü ve kapalı akü türlerinde bulunabilmektedir ve bu iki türün de kendine has özellikleri mevcuttur.

Otomotiv aküsü satışı nerelerde yapılır, fiyatlandırmalar nasıl belirlenir?

Otomotiv akülerinin satışı akü bayileri ve benzeri iş yerlerinde gerçekleşmektedir. Akülerin fiyatlarının nasıl olacağı ise tamamen o sen içinde oluşacak piyasaya ve akülerin özelliklerine bağlı olarak değişebilmektedir. Örneğin açık aküler palı akülere göre daha uygun fiyatlarda satılabilirler. Bunu öğrenebilmek için almak istediğiniz akünün markasını da hesaba katmanız gerekmektedir. Örnek olarak bir çelik akü almak istediğinizde fiyatları çelik akü fiyatları 2022 şeklinde aramalar yaparak öğrenmeniz size en güncel bilgileri sağlayacaktır.

Halfeti Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: KARDEŞLER OTO ELEKTRİK

Telefon

: +90 (538) 761-7258

Fax

: +90 (538) 761-7258

Cep Telefonu

: +90 (538) 761-7258

Cep Telefonu 2

: +90 (538) 761-7258

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!