Harran Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Araçlarımızın elektrik sistemlerinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için gerekli olan parçalara akü adı verilmektedir. Aküler de üretiminde kullanılan metallerin çeşitleri baz alınarak türlere ayrılmaktadırlar. Örneğin nikel demir, nikel kadmiyum veya kurşun asit olarak üç farklı türde akü çeşidi bulunmaktadır. Yine bu aküler içinde kullanılan sulara bağlı olarak sulu ya da susuz akü olarak tanımlanabilirler. Araçlarımızda kullandığımız aküler ise genelde kurşun asit türündeki akülerdir. Akülerin çeşitlerinden ayrı olarak bir de marka olarak baz alınması durumu vardır. Markalara örnek verecek olursak da çelik aküyü örnek olarak verebiliriz. Bahsettiğimiz farklı türlerdeki aküleri satın alabileceğimiz yerlerden ilki ise akü bayileri olarak bilinmektedir. Bu iş yerlerinde ihtiyaç duyabileceğimiz türdeki aküler sulu ya da susuz bir şekilde kullanım için satışa sunulabilmektedir. Eğer araçlarınızda kullanmak istediğiniz akü markası çelik akü ise çelik akü satışı yapabilecek iş yerleri ile iletişime geçebilirsiniz. Çelik akü satışı yapan bir iş yeri bulduğunuzda da almak istediğiniz marka olan aküyü sulu veya susuz olması özelliklerine göre de araçlarınızda kullanmak için satın alabilirsiniz. Almak istediğiniz her türde ve markada aküyü size temin edebilecek yerler ise genelde toptan akü satışı yapan iş yerleridir. Adı üstünde toptan bir satış gerçekleştiren bu yerlerde her türlü akü çeşidini bulmanız mümkündür. Yani yeni bir aküye ihtiyaç duyduğunuzda toptan akü satışı yapan iş yerlerini tercih edebilir ve aradığınız aküyü kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Akülerin türleri belirlenirken ele alınan kriterler nelerdir?

Akü türleri belirlenirken ele alınan en önemli kriter akünün yapıldığı materyaldir. Yani yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi bu akü nikel demir mi, kurşun asit mi yoksa nikel kadmiyum mu kullanılarak yapıldı? Bu sorunun cevabı akülerin türlerini belirleyen metallere bağlı olarak değişir. Bu bahsedilen türdeki aküler her markada üretilebilir. Örneğin nikel kadmiyum bir akü kurt akü markası adı altında üretildiyse yine çelik akü satışı adı altında da satış işlemleri gerçekleştirilir.

Farklı türlerdeki akülerin temin edilebileceği yerler nerelerdir?

Yazımız dâhilinde bu soruya verdiğimiz cevap akü bayileri olmuştu. Fakat bu aküleri temin edebilmek için direkt olarak markalar dâhilinde yetkili bir akü bayisini tercih etmeniz sizin için çok daha kolay olabilir. Markaların sağladığı farklı türdeki aküler bilinen bir yerden alınacağı için kişilere güven de aşılamaktadır. Örnek olarak almak istediğiniz bir çelik aküyü direkt olarak çelik akü ana bayii içerisinden almanız daha güvenli ve kolay bir işlem olacaktır.

Harran Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: HARRAN OTO SERVİS

Telefon

: +90 (542) 816-2269

Fax

: +90 (542) 816-2269

Cep Telefonu

: +90 (542) 816-2269

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 816-2269

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!