Hilvan Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Akü bayileri, araçlarımız ve daha farklı amaçlarla kullanılacak iş makineleri için kullanılacak olan aküleri bulup satın alabileceğimiz iş yerleridir. Akü bayilerinde sadece akü satışı yapılmaz. Bu iş yerlerinde akülerde meydana gelebilecek herhangi bir sorunun nedeni saptanabilir ve buna yönelik çözümler uygulanabilir. Bir başka işlemlere örnek olabilecek işlemler ise akülerin kontrollerinin gerçekleştirilmesi olabilir. Akü kontrollerinin sağlanması işlemlerine ise akü ölçüm hizmetleri adı verilmektedir. Akü ölçüm hizmetleri akülerimizin şarj seviyesini ölçerek bunun hakkında bizi bilgilendirir ve eğer akülerin şarjı az ise akü şarj hizmetlerinden faydalanmamızı sağlar. Bunlara ek olarak da aküdeki elektrolit seviyesini yani su seviyesini ölçer ve yeterli bir oranda olup olmadığından emin olmamıza yardımcı olur. Burada bahsedilen akü şarj işlemlerine bir örnek akü ikmal şarj hizmetleri verilebilir. Bu hizmet sayesinde akü şarj seviyesi belirlenebilir ve olması gereken orana getirilebilir. Bahsedilen bu akü şarj işlemleri ve daha nicesini de içerisinde barındıran akü ölçüm hizmetlerini yaptırabileceğimiz farklı iş yerleri mevcuttur. Bu işyerlerine verebileceğimiz ilk örnek toptan akü satışı işlemlerini gerçekleştiren iş yerleridir. Akü bayileri de yine akü ölçüm hizmetlerinin gerçekleştirildiği iş yerlerine örnek olarak verilebilir. Bu işlemlerin aslında markalaşmış akü servislerinde yapılması işlemlerimizin çok daha faydalı ve güvenilir bir halde gerçekleşmesine olanak tanıyacaktır. Eğer kullandığınız akü çelik akü ise çelik akü yetkili servisleri aracılığı ile akü ölçüm hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Akü ölçüm hizmetleri neden önemlidir ve hangi uygulamaları kapsamaktadır?

Akü ölçüm hizmetleri akülerimizde meydana gelebilecek herhangi bir sorunu önceden tespit edebilmemiz ve bu soruna yönelik çözümler üreterek önlem alabilmemiz için önemlidir. Akü ölçüm hizmetleri saydığımız gibi akü şarj oranının ölçülerek akülerin şarj işlemlerinin gerçekleştirilmesi, akü elektrolit seviyelerinin ölçülerek eğer yeterli değilse de istenilen orana getirilmesi işlemlerini kapsar. Buna ek olarak da araçların elektrik donanımları kontrol edilerek bu işlemler sonuçlandırılmaktadır.

Akü ölçüm hizmetlerinin yaptırılması zorunlu mudur?

Akü ölçüm hizmetlerinin yapılmasının tam olarak yasal bir zorunluluğu bulunmasa da bu işlemlerin yapılması seyahat edeceğimiz zamanlarda herhangi bir sorun yaşamamamız için gerekli işlemlerdir diyebiliriz. Yani bizim size önerimiz bu işlemler zorunlu olmasa bile her yolculuktan önce ve belirli zaman aralıklarında akü ölçüm hizmetlerinden faydalanmanız yönündedir. Bir zorunluluk olmasa bile siz bu zorunluluğu kendiniz için yaratabilirsiniz.

Hilvan Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: KEPER OTO ELEKTRİK

Telefon

: +90 (543) 475-1707

Fax

: +90 (543) 475-1707

Cep Telefonu

: +90 (543) 475-1707

Cep Telefonu 2

: +90 (543) 475-1707

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!