Siverek Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Çelik akü ana bayii, çelik akülerin satışa sunulduğu ve bu akülerin herhangi bir sorunu olduğu zaman her türlü çözümü müşterilerine sağlayabilecek olan iş yerleridir. Bu kullandığımız akülerin türünün endüstriyel ya da otomotiv aküsü ya da start-stop veya starter akümülatör olup olmaması bir şeyi değiştirmez. Yani çelik akü ana bayisinde markası çelik akü olan her türde, çeşitte aküyü bulabilir ve bu akülerin ihtiyaç duyduğu her türlü işlemi yaptırabilirsiniz. Çelik akü ana bayisinde alabileceğiniz hizmetlerden ilki çelik akü satışı olarak söylenebilir. Zaten almak istediğiniz akünün ana bayisi olan bu iş yeri aradığınız akü hangi çeşitte olursa olsun onu almak için en uygun yerdir. Çelik akü satışına ek olarak bu iş yerlerinde alabileceğiniz daha pek çok farklı hizmet türü mevcuttur diyebiliriz. Bu hizmetlerden bir diğeri yerinde çelik akü değişimi hizmetleridir. Bu hizmetler ise ihtiyaç duyan insanların çelik akü ana bayisi ile iletişime geçerek alabileceği bir hizmettir.  Bu hizmetlere insanların her yerde ve zamanda ihtiyaç duyabileceği bir hizmet olduğu için ana bayide sunulması kaçınılmaz bir hizmet olarak görülmektedir. Burada alabileceğimiz bir diğer hizmet ise akü ölçüm hizmetleri olarak adlandırılan hizmetlerdir. Bu hizmetler araçlarınızdaki çelik akülerin tam kontrolünü sağlayacak ve çelik akülerinizde herhangi bir sorunun olup olmadığını bilmenize yarayacak olan hizmetlerdir ve pek çok farklı işlemi içerisinde barındırır. Akü ölçüm hizmetlerini ana bayi dışındaki akü bayileri ile iletişime geçerek de yaptırabilirsiniz.

Çelik Akü ana bayileri ile nasıl iletişime geçebilirim?

Çelik akü ana bayilerinde yaptırmak istediğiniz işlemler ya da herhangi başka bir konu hakkında bilgi almak istediğiniz zaman bu bayilerin telefonunu bilmeniz yeterli olacaktır. Fakat uygulama olarak yapılacak işlemleriniz için bu bayilere ihtiyaç duyuyorsanız da bulunduğunuz bölgede bir çelik akü ana bayisinin olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Bu saydığımız şekillerde çelik akü ana bayileri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Çelik akü ana bayilerinde sunulan çeşitli hizmetler neleri kapsamaktadır?

Bu akü bayilerinde bulup satın alabileceğimiz hizmetlerin ilki akü ölçüm hizmetleridir. Çelik akülerimizin ihtiyaç duyduğu akü ölçüm hizmetlerini bir çelik akü ana bayisinde yaptırabiliriz.Her zaman kullandığımız bir akü markası olduğu zaman sürekli bu markayı satın alarak güvenle kullanmak isteriz eğer aküleriniz geçmişten beri çelik akü ise aradığınız aküyü satın alabileceğiniz en uygun yer çelik akü ana bayileridir. Son hizmetimiz ise ihtiyaç duyan araçlara verilen yerinde çelik akü değişimi hizmeti olarak adlandırılan hizmetlerdir.

Siverek Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: EYÜP OTO ELEKTRİK

Telefon

: +90 (544) 201-4361

Fax

: +90 ((544) 201-4361

Cep Telefonu

: +90 (544) 201-4361

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 201-4361

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!