Suruç Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

İş makineleri ve araçlarımızın elektrik sistemlerine ve start-stop sistemlerine etki ederek çalışmalarını sağlayan araba parçalarına akü adı verilmektedir. Aküleri satın alabileceğimiz ve her türlü bakım onarım işlemini yaptırabileceğimiz yerlere ise akü bayileri adı verilmektedir. Akü bayileri pek çok çeşit aküyü bünyesinde barındırabileceği için aradığımız her markada ve çeşitte aküyü bulabileceğimiz iş yerleridir diyebiliriz. Fakat akü bayileri yerine direkt olarak markalaşmış ana bayilerde sunulan akü hizmetlerinden de yararlanmak isteyebilirsiniz. Bunun için başvurabileceğiniz yerlerden ilki çelik akü ana bayii ismi ile hizmet veren iş yerleridir. Çelik akü ana bayilerinde çelik akülerinizle ilgili her türlü hizmetten faydalanabilirsiniz. Burada akünüzün türünün ne olduğu fark etmez sadece akünüz çelik akü olup olmadığına dikkat edilir. Bir diğer örnek iş yeri de kurt akü ana bayii ismi ile hizmet veren iş yerleridir. Bu ana bayilerin farkı ise kendi markaları olan kurt akülerin her türlü işlemleri ile ilgilenmeleridir. Saydığımız bu örnek iş yerleri markalaşmış ana bayilere verilen sadece küçük örneklerdir ve bu iş yerlerinde pek çok farklı hizmet bir arada müşterilere sunulmaktadır. Eğer çelik akü ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız ve ana bayiye ulaşmak istiyorsanız ilk olarak çelik akü telefon numarasını bilmelisiniz. Önce telefonda bilgi alıp gerekirse akünüzü oraya götürebilirsiniz. Ya da sıkıntıyı kurt akülerinizde yaşıyorsanız yine aynı şekilde kurt akü telefonunu bilmeniz ve aynı işlemleri uygulamanız gerekmektedir.

Akü bayileri bizlere hangi hizmetleri sunar?

Akü bayilerinde alabileceğimiz pek çok çeşitte hizmet vardır. Örneğin bu hizmetlerden sadece birisi akü ölçüm hizmetleri olarak adlandırılan hizmetlerdir. Bu hizmetlerin yapılma nedeni ise uzun yolculuklarda ya da herhangi bir yolculuk esnasında akülerimizden kaynaklanan sorunların meydana gelmemesi içindir. Yani aslında bir nevi önlem almak da denebilir. Yapacağımız yolculuklarda güvenli bir yolculuk için önlem almak istiyorsak o zaman akü ölçüm hizmetlerini yaptırmamız gerekir.

Ana bayii olarak adlandırılan akü bayileri ile nasıl iletişime kurabilirim?

Burada ilk olarak iletişim kurmak istediğiniz akü bayisinin- kurt akü ana bayisi mi yoksa çelik akü ana bayisi mi- telefon numarasını bularak işe başlamanız gerekmektedir. Telefonda sorabileceğiniz her türlü soruyu sorabilir ve ana bayilerin size sunacağı danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Fakat uygulamalı olarak akülerinizde bir hizmete ihtiyaç duyuyorsanız bulunduğunuz bölgede bir kurt ana bayisi ya da çelik ana bayisi olması gerekmektedir. Buna göre istediğiniz bayiye yol tarifine bakıp gidebilir ve ihtiyaç duyduğunuz hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Suruç Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: SÜZER AKÜLERİ

Telefon

: +90 (542) 273-1786

Fax

: +90 (542) 273-1786

Cep Telefonu

: +90 (542) 273-1786

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 273-1786

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!