Eyyübiye Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Özellikle uzun yola çıkarken dikkat etmemiz gereken arabalarla ilgi bir sürü konular var bunlara çok dikkat etmeliyiz. Sadece uzun yol için değil sağlıklı bir kısa mesafe yol içinde dikkat etmeliyiz. Bunlardan   birisi de akü. Mevsime göre su eklenmesi gereken aküler vardır. Bu akülere sulu akü denir. Sulu akülere bakımlı akü denildiği de olur. Birde kuru akü vardır diğerinin tersine bakım istemez ve kapalıdır. Akü hakkında bilginiz yoksa yerinde akü değişimi hakkında bilenlerden bilgi almalısınız. Bu bilgileri çevrenizin yanı sıra akü bayilerinden de alabilirsiniz. Servisleri bulunan akülerin çeşitleri ve hangisinin sizin için daha uygun olduğunu seçebilirsiniz. Aracınızın aküyü kontrol dışı tüketimi nedeniyle akü boşalabilir veya uygun şarj edilmemesi sonucu bitebilir. Çelik akü yetkili servisleri bu konuda devreye giriyor. Aküye zamanında ve uygun bir şekilde bakım yapılması sonucu kullanılması gerektiği kadar kullanabilirsiniz. Aküler farklı güçte ve çeşitte bulunurlar. Bunlar çelik, kurt aküdür. Akünüzü doğru şarj ettiğinizde ömrünü kısaltmamış olup kullanılması gerektiği kadar kullanırsınız. Bilinmesi gereken bir şeyde atık aküleri gönderip indirim kazanarak yeni akü satın alabilirsiniz. Şarjdan yeni çıkmış akünün şarj durumu asla ölçülmez. Yüksek voltaja sahip yüzey şarjı vardır bu durumda yapılması gereken ise yüzey şarjını almaktır. Akü hakkında pekte bilgiye sahip değilseniz yetkili servisle iletişime geçmek en mantıklısıdır. Onlar size izlemeniz gereken yol hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

Akü satışları nasıl olur?

Tek olduğunun yanı sıra toptan akü satışı da mümkün.  Hatta firmalar ücretsiz şekilde montajını da çoğunlukla yapmaktadır. Genelde işletmeler toptan akü satışını tercih ediyor.  Kolaylıkla internetten de alabileceğiniz gibi bizzat gidip çelik akü fiyatlarını gidip dükkanından öğrenebilirsiniz. Toptan akü satın almak araç sayısına ve kullanım ömrüne göre değişiklik gösterebilir. Aynı araçta bir sonraki kullanıma denemek için farklı türden bir aküde satın alabilirsiniz.

Akü yetkili servisleri nerelerde olur?

Yetkili servislerin numaraları genellikle akülerin üzerinde yazar. Direkt oradan iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. İnternetten de size en yakın yetkili servis hakkında kolaylıkla bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda kullandığınız aracınıza en uygun hangi akü olduğunu da öğrenebilirsiniz. Akülerin amper seviyeleri birbirinden farklılık gösterebilir mesela 45 amper akü olduğu gibi 200 amper akü de mevcuttur. Akünüzü ne sıklıkta şarj edeceğinizi ve ne zaman değiştireceğinizi de yetkili servisten öğrenebilirsiniz. Akünüzü kendiniz kontrol ettiğiniz halde hala bir sorunla karşı karşıyaysanız hemen akü ölçüm hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Eyyübiye Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: SÜZER AKÜLERİ

Telefon

: +90 (542) 273-1786

Fax

: +90 (542) 273-1786

Cep Telefonu

: +90 (542) 273-1786

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 273-1786

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!