Adıyaman Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Her araba kullanıcısının en çok korktuğu sorunlarından birisi de ansızın meydana gelen akü problemleridir. Bazı araba kullanıcıları yerinde akü değişimi hizmetlerinden yararlanmak isterken; bazıları ise akü bayilerine giderek rutin kontrollerle bu problemleri önceden halletmek ister. Bu bayilerde akü ölçüm hizmetleri ve toptan akü satışı işlemleri yapılabilmektedir. Akü; akümülatör kelimesinin kısaltılmış halidir. Arabanın işlevini yerine getirmesi için kullanılan ve arabanın ana elektrik sistemini oluşturan bir parçadır. Elektrik enerjisini kimyasal enerjiye çevirerek çalışmaktadır. Akü boşalırsa elektrik iletimi gerçekleşmeyeceği için arabayı çalıştırmanız mümkün olmaz. Bu tarz durumlarda akü ikmal şarj hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Akünüzün boşalmaması için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bu konudaki en önemli nokta ise arabanız çalışır vaziyette değilken farları, klimayı, radyoyu ve iç aydınlatma sistemlerini kullanmamanızdır. Çünkü araç çalışır vaziyette iken akü, motor devri sayesinde enerji kazanır ancak araç kapalı kaldığı zaman kullanılacak enerjiyi direkt olarak aküden harcar. Aynı zamanda kış aylarında aküler daha hızlı boşalmaktadır. Havanın soğuk olması nedeniyle akünün içinde elektrik iletimine katkı sağlayan saf suyun ısısı da düşmektedir. Bu ısının normal ısısına dönmesi için de bir enerji ihtiyacı olduğundan akünün şarj edilmesini sağlayan sistemler aküye fazla miktarda yardımcı olamamaktadır. Bu tarz durumlarla daha az karşı karşıya kalmak adına akünüzün amperini daha yüksek hale getirebilirsiniz. Çelik akü fiyatları 200 amper gücündeki aküde bile piyasaya göre daha uygundur. Fiyatları hakkında daha detaylı bilgiler almak için çelik akü yetkili servisleri ile iletişime geçebilirsiniz. Mutlu Holding bünyesinde hizmet vermekte olan kurt akü de bu sektörde en çok memnun kalınan akü markaları arasında yer almaktadır. Detaylı bilgiler için kurt akü ana bayii ile iletişim geçerek kurt akü fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Akü çeşitleri nelerdir?

Aküler; nikel-demir, nikel-kadmiyum, kurşun-asit ve gümüş-çinko olarak gruplandırılır. Bu gruplandırma akülerin yapıldıkları ve içerdikleri materyallere göre isimlendirilerek yapılmıştır. Sürücülerin en çok tercih ettiği akü çeşidi kurşun-asittir. Bir akü materyalinin en çok tercih edilmesi herkese ve her araca uygun olduğu anlamına da gelmemektedir. İnsanlar alabilecekleri bütçede ve verimde olan aküleri tercih ediyorlar. Akülerde önemli olan tek statü yapıldığı materyal değildir. Akünün kaç amper gücünde olduğu ve aracın ne kadarını tolere edebildiği de önemli bir husustur. Bu yüzden akü alacağınız zaman aracınıza ve bütçenize uygun olan ürünü seçmeniz sizin için daha yararlı olacaktır. Eğer almanız gereken aküye karar veremiyorsanız uzman kişilerden yardım alabilirsiniz.

Doğru akü seçimini nasıl yapabilirim?

Öncelikle arabanızı tanımanız gerekmektedir. Arabanızın ihtiyaç duyacağı enerjiden daha az enerjiye sahip bir akü kullanmamalısınız. Aynı zamanda farklı akü çeşitleri bulunduğu için bütçenize ve istediğiniz verim özelliklerine göre bir seçim yapabilirsiniz. Çelik akünün her materyalde ürünleri bulunmaktadır ve çelik akü fiyatları 2022 yılının listesine bayilerden ve internetten ulaşabilirsiniz. Emin olamadığınız ve aklınıza takılanları sormak için 216 304 15 90 çelik akü telefon numarasını arayarak danışabilirsiniz. Bu konunun uzmanları akü seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken noktalardan bahseder ve sizin istediğiniz verim özelliğini öğrenmek isterler. Aracınızı inceler, test eder ve bu doğrultuda uygun aküyü size belirtirler. Aküyü değiştirmeniz gerektiğine dair sinyalleri arabanızda almıyorsanız akü alma işlemine ihtiyacınız yoktur. Bu sinyallerden birisi marşa bastığınızda akü voltajının 10’un altına düşmemesi gerektiğidir. Eğer düşüyorsa akünüzü doldurmanız veya yenisini almanızı tavsiye ederiz.

Adıyaman Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: MERT OTO ELEKTRİK

Telefon

: +90 (535) 714-1845

Fax

: +90 (535) 714-1845

Cep Telefonu

: +90 (535) 714-1845

Cep Telefonu 2

: +90 (535) 714-1845

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!