Gerger Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Akü elektriği kimyasal olduğunda kimyasal olarak kendinde tutan daha sonraları ihtiyaç halinde elektrik veren bir mekanizmadır. Aküden anlayan çoğu insanında bildiği gibi çelik akü ve kurt akü bu mecranın önemli temsilcileridir. Çelik akü satışı internetten olabildiği gibi çoğu akü dükkanlarında da yapılmaktadır. Kurt akü satışı da yine internetteki büyük satış şirketlerinden olabildiği gibi esnaflardan da yapılmaktadır. Esnafların internettekilere kıyasla yerinde akü değişimi hizmeti de verebildiklerini bildirmek gerekiyor. Aynı şekilde esnaflarımız yerinde çelik akü değişimi de yapabiliyor. Esnaftan satın aldığınız bir kurt aküyü yerinde kurt akü değişimi de yaptırabilirsiniz. Bazı esnaflar bunu ücretsiz yapabiliyor. Bazıları ise hizmet bedeli talep edebiliyor. Kullandığınız bir akünün ne kadar bataryası kaldığını akü ölçüm hizmetleri yaptırarak öğrenebilirsiniz. Kullanmadığımız akülerde şarj kaybı olmaktadır bundan dolayı akücüler akü ikmal şarj hizmeti vermektedir, eğer uzun zamandır kullanmıyorsanız akü ikmal şarj hizmeti yapan bir yere başvurmanızda fayda vardır. Belli bir birikmişiniz varsa toptan akü satışı yapan bayilere başvurup indirimli akü alma şansınız vardır. Akü bayilerinden çelik aküleri telefonla temin edebilirsiniz. Kullandığınız veya satın aldığınız bir aküde arıza varsa çelik akü yetkili servisleri yardımınıza koşar ve sizi mağdur etmeden bir sonuç bulunur. Çelik akü fiyatları 2022 yılında enflasyona bağlı olarak zam beklemektedir. Kullandığınız amper ve voltaja göre fiyatlandırma çıkmaktadır. Kurt akü fiyatları 2022’de yine enflasyona bağlı artış beklenmektedir. Net bir fiyat bilgilendirmesi yapılamasa da örnek olarak çelik akünün 200 amperinin fiyatları 5bin lira civarı olduğu gözlemlenmektedir. Enflasyon ülkemizde çoğu kesimi etkilediği gibi Akü bayilerini de etkilemiştir. Yine özellikle pandemi sürecinde evden çalışıp araçlar kullanılamadığından dolayı satışlar düşmüştür. Akü almak istiyorsanız ve arada aracı istemiyorsanız çelik akü ana bayileri her ilde mevcuttur. İl merkezinde olmasa da mutlaka bir ilçede vardır. Akü konularında hassassanız kurt akü ana bayileri de mevcuttur, buralardan gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.

Akü olmasaydı ne olurdu?

Akü olmasaydı özellikle yeni nesil arabalar çalışamayabilirdi. Günümüzde özellikle arabaları aküsüz ittirerek çalışır fakat bu yorucu ve uzun bir işlemdir.

Akü nasıl korunmalıdır?

Aküler güneş ışıklarından uzak tutmalıyız bu onların arıza yapmasına hatta patlamasına yol açabilir bu yüzden soğuk bir yerde saklamalıyız.

Gerger Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çelik Akü / Kurt Akü

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!