Kahta Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

Günümüzde artık hemen hemen her elektrik tesisatı bulunan taşıtta bulunan ve rutin olarak belli periyotlarda değişmesi gereken bir parça olarak hayatımızda yer etmiştir aküler. Sadece taşıtlar değil santrallerde, aydınlatma sistemlerinde, kesintisiz güç kaynaklarında gibi oldukça geniş bir yelpazede kullanılır aküler. Aküler kısaca bir enerji deposudur. İçerisinde bulunan kimyasal maddeler sayesinde elektrik enerjisini depolar ve gerektiğinde kullanılması için hazırda korunmasını sağlayan teknoloji çağının güzel bir ürünüdür. Bu konuda markalaşmış bazı firmalara örnek olarak Çelik Aküyü önerebilirim. Aracınızda bulunan akünün zayıfladığını ya da ömrünü tamamladığını düşündüğünüzde Çelik Akü yetkili servisini arayarak buradan kendi akünüzün kontrollerini sağlayabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, Akü ölçüm hizmetlerinden faydalanarak akünüzün ömrü hakkında bilgi edinebilir dilerseniz de değişimini sağlayabilirsiniz. Sadece değişim değil aynı zaman da birçok konuda da yardımcı olacaklardır. Mesela akü ikmal şarj hizmetleri gibi. Yetkili bayiler sayesinde hemen hemen ülkemizin her Çelik Akü markasına ait aküler bulmak mümkündür. Tabi her aracın ya da elektronik aletin kendine özgü de bir amper değeri vardır. Uyumsuz amper değerlerine sahip aküleri kafamıza göre kullanmaya çalışmak bir takım teknik arızalar hatta büyük kazalara bile yol açabilir. Bu yüzden de yerinde akü değişimine yönelmekte fayda var. Bu konuda uzmanlaşmış çalışan kadrosu ile kafanız rahat bir şekilde akü değişimlerinizi gerçekleştirirken aynı zamanda da bilgi sahibi olabilirsiniz. Çoğu akünün garantisi bir veya iki yıl olarak biçilmektedir. Bu durumda garanti süreniz dahilinde yaşanabilecek teknik arızaları da garanti kapsamında ücretsiz giderebilirsiniz.

 2022 Çelik akü fiyatları nelerdir?

Çelik akü fiyatları amper değeri ve şekline göre 318 TL gibi fiyatlardan başlayıp 1000 TL’lere kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Burada yer alan ürünler sizin kullanmış olduğunuz hali hazırdaki akünüzün amperine göre ya da kullanmak istediğiniz aracın gerek duyduğu ampere göre seçmenizde fayda var.  Seçeceğiniz ürünün amperine göre de fiyatlar değişkenlik göstereceği için mutlaka istediğiniz amperi öğrenip, bayiden fiyat istemelisiniz.

Alternatif olarak hangi markayı tercih etmeliyiz?

Alternatif marka olarak da gene ülkemizde önemli bir marka değeri olan Kurt Akü markasına da yönelebilir, aynı hizmetleri oralarda da bulabilirsiniz. Eğer bilinçli bir müşteri olduğunu düşünüyorsanız zaten iki markanın da gayet kaliteli bir hizmet verdiğini görecek ve şayet bilinçli bir tüketici iseniz de iki markada da hiçbir sorun yaşamadan biçilen ömür süresince güvenle kullanabilirsiniz.

Kahta Çelik Akü | Kurt Akü Yetkili Bayii

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: ŞAFAK OTO ELEKTRİK

Telefon

: +90 (539) 243-4011

Fax

: +90 ‪(539) 243 40 11

Cep Telefonu

: +90 (539) 243-4011

Cep Telefonu 2

: +90 (539) 243-4011

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!