Şanlıurfa Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

El yapımı her ürün bozulmaya meyillidir. Günümüzde en çok kullandığımız arabalar da öyle. İnsanlar hafta sonu kaçamakları, gezmek, seyahat etmek veya işe gitmek gibi birçok nedenle arabaları tercih etmektedirler. Bazı macera severler ıssız bucaksız dağ yollarına gitmektedir. Buralarda her zaman olmasa da bazen kötü koşullarından dolayı arabaları arızalanabiliyor ya da en basitinden benzinleri bitebiliyor. Bu tarz durumlara hazır olmak adına insanlar kendince önlemler almakta. Ama bazen hiç beklenmedik şeylerle karşılaşabiliyorlar. Bu yüzden otoyol yol yardım hizmetleri geliştirilmiştir. Bu hizmetler, aracınıza yaptırdığınız kasko ve çeşitli sigortalar bünyesinde sizlere sunulmaktadır. Bu hizmet sayesinde, yolda başınıza gelebilecek her türlü sorun için şirketinize telefon açarak onların yardımıyla lazım olan her türlü hizmet ve desteği alabilmektesiniz. Ve bu masraflarınız da sigortanız tarafından sağlanmış olur. Eğer bu konularda yapmış olduğunuz sigortanız yoksa kendi imkan ve bütçenizle oto kurtama işlemi yaptırmanız gerekecektir.

Yardım hizmetleri nelerdir?

Bilindiği gibi karayollarında kullanılan araçlar oldukça büyük ve ağırlardır. Yani, bir sorun olduğunda arabayı kendi imkanlarımız ve gücümüzle çekip taşıyacağımız bir şey değildir. Oto kurtarıcı hizmetleri, arabanızda müdahale edemeyeceğiniz bir durumla karşılaştığınız zaman aracınıza müdahale edilecek yere kadar onu götürüp, gereken ilgi alakayı alabileceğiniz bir hizmet şeklidir. Bir kaza veya bir arıza ile karşı karşıya kaldığınız zaman sizi en yakın oto çekici ile alıp yine en yakınınızda bulunan oto servise götürmek üzere tasarlanmış bir sistemdir. Çok basit bir şeymiş gibi görünse de başınıza böyle bir olay geldiğinde aslında ne kadar önemli ve ciddi bir iş olduğunu anlayacaksınızdır. Yardım hizmetleri, genellikle sigorta poliçelerinde bulunmaktadır.

Kimler faydalanabilir?

Araç kullanma yetkisi olan, bir araca sahip olan veya kullanan herkes bu hizmetlerden yararlanabilir. Diyelim ki bir araç kiraladınız ve bununla bir yolculuk yapmak istediniz. Ancak bu araç beklenmedik bir arıza çıkardı ve yolda kaldınız. Bu araç sizin olmadığı için oto yol yardım hizmetlerinden faydalanamayacağınızı düşünmeyin. Kiraladığınız firma ile görüşerek veya size en yakın çekiciyi arayarak bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda bir araç aldığınız zaman, aldığınız şirket veya başka bir sigorta şirketinden bu yardım hizmetlerinden faydalanmak için anlaşmalar yapmanız mümkündür. Böylelikle aracınızla ilgili bir sorun olduğunda direkt olarak yardım isteyebilir ve maddi olarak zora girmemiş olursunuz. Trafikte yaşadığınız her problemde mutlaka destek alınız.

Şanlıurfa Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!