Akçakale Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

İnsanlar yüzyıllardır seyahat ederek yaşantılarını devam ettirmektedirler. Önceleri aylar yıllar alan seyahatler günümüzde sadece saatler sürmektedir. Bu yüzden çok çeşitli ulaşım araçları geliştirilmiştir. Uçak, feribot, tren, otobüs ve kişisel yolculuklar için otomobiller. Bu ulaşım araçlarının kullanımı ve sayısı arttıkça bunlarla yolculuk yapan insanları korumak mecburiyetine düşülmüştür. En çok kazanın meydana geldiği ulaşım türü ise otomobillerdir. Oto kurtarıcılar bu sektörde en çok tercih edilen kurtarılma yöntemlerinden biridir. Trafikte bir kaza meydana geldiğinde, yanlış park yapıldığında, dağda bayırda arabanız bozulduğunda en yakın oto çekiciler imdada yetişir. Oto kurtarma fiyatları bu konuda en çok merak edilenlerden birisidir. Gerçi insanlar başlarına gelene kadar bu konu hakkında pek bir şeyi merak etmezler. Mahsur kaldığınız yerin şehre olan uzaklığı, gideceğiniz yer, aradığınız saat ve bulunduğunuz şehir gibi birçok neden bunların fiyatları üzerinde etkili olmaktadır. Bu ve birçok nedenden ötürü yolculuk öncesinde de günlük hayatınızda da araçlarınızın rutin kontrollerini yaptırın ve sigortalarını eksik etmeyin.

En güvenli ulaşım şekli nedir?

Birçok insan bu sorunun cevabını merak etmektedir. Kimilerine göre deniz, kimilerine gör hava kimilerine göre toplu taşıma ve kimilerine göre de kendi kullandıkları otomobiller en güvenli yoldur. Ancak unutulmamalıdır ki, kazaların olmasının tek nedeni sürücü kusuru değildir. Karşı taraftan kaynaklı sorunlar, hava koşulları ve aniden oluşan araba arızaları gibi birçok neden de kazaların temel unsurlarını oluşturur. Bu yüzdendir ki halihazırda sizi koruyacak olan bazı sigortalar ve otoyol yol yardımı irtibat numaralarını bilmeniz gerekmektedir. Çünkü adı üzerinde kaza denilen bu olaylar, insanların en hazırlıksız olduğu zamanlarda meydana gelmektedirler. Bu yüzden en güvenli ulaşım şekli her türlü destek ve hazırlığı yapılmış ulaşım şeklidir.

Park etmek için doğru yeri nasıl bulurum?

Hızla artmaya devam eden kentleşme ve nüfus problemleri insanların aklına bu tarz soruları beraberinde getirmektedir. Aslında en doğru ve olması gereken park yerleri belediyeler ve özel kişi / kurumlar tarafından yaptırılmış olan otoparklardır. Bazı insanlar bütçelerini çok aştığı nedeniyle veya evine, işine uzak kaldığı sebepleri ile bu alanları tercih etmemektedirler. Eğer ki aracınızı otopark alanı dışında bir yere park edecekseniz trafik kuralları çerçevesinde bu işlemi yapmanız gerekir. Trafik işaretçileri bu konuda size yardımcı hususlardan birisidir. Bazı işaretçiler o bölgeye park etmenin yasak olduğunu belirtir. Bunun dışında; kaldırım, yaya yolu ve trafiği engelleyecek olan yerlere aracınızı park etmemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde oto çekici ile aracınız çekilir.

Akçakale Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!