Bozova Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Şehirlerde insan kalabalıklığı çok artmıştır. Özellikle büyük şehirlerde bu kalabalık normalin de üstüne çıkmıştır. Bulunan her yere apartmanlar, mağazalar yapılmıştır. Dolayısı ile daha çok yere daha çok bina inşa etmek için insanların ve araçların kullanacak olduğu sokakların da daralmasına neden olmuştur. Tabi tüm bunların artması kullanılan bireysel otomobil sayılarında da artışlara neden olmuştur. İnsanlar bulduğu her yere (yaya yolu, kaldırım, ana cadde, vs) park etmeye başlamıştır. Bu durumlarda da oto çekiciler polis emri ile bu araçları buradan çekmektedirler. Oto kurtarma fiyatları ise hatalı park olduğu için araç sürücüsüne ait olmaktadır. Bu durumlarda en yakın çekici bu işlemi gerçekleştirmektedir. Bu tarz olaylara maruz kalmamak için aracınızı park ederken dikkatli olmanız gerekmektedir. Çünkü kendi hayatınızı kolaylaştırmak adına başka insanların hayatlarında zorluk yaşamasına neden oluyorsunuz. Bunlarla beraber çevre kirliliği, insanlarda stres artışı ve tahammülsüzleşme de yaşanmaktadır.

Bu işe girişmek için nelere ihtiyacım var?

Eğer ki otoyol yol yardımı ile ilgili bir iş yapmak istiyorsanız ilk olarak almanız gereken çekici, tamir alet edevatları gibi bir sürü eşyaya ihtiyacınız olacaktır. Öncesinde ortada büyük bir sermaye ayırıp sonrasında insanlara reklamınızı yapmanız gerekecektir. Bilirsiniz ki çok fazla bu işle uğraşan insan bulunmaktadır ve bu yüzden rakibiniz çok olacaktır. Kazaların sık yaşandığı bölgeler ve dağlık alanlara yakın kesimler bu işi yapmak daha iyi olacaktır. Çünkü insanların acil ihtiyacı olduğunda hemen yanlarına ulaşabilirsiniz. Merkezi yerlerde bu işi yapmak daha çok kazandıracağı gibi ödemelerinizin yükünü de daha fazla arttıracaktır. O yüzden her işte olduğu gibi bu işi yaparken de karşılaşılabilecek çok fazla problem olacaktır.

Çekiciler ne kadar ücret alır?

Kullanılan çekicinin gücü, çekilecek aracın büyüklüğü, aracın bulunduğu konum ile en yakın servis arası mesafe, oto kurtarıcıyı aradığınız saat ve bulunduğunuz şehir gibi birçok etken fiyatları etkilemektedir. Mesela park hatası nedeni ile çekilecek olan araçlara 160 TL para kesilmektedir. Ama şehir dışında, kentsel alana uzak bir yerde hele bir de gece vakti kaldıysanız 1500 TL ile 5000 TL arasında çekici ücreti ödenmesinden bahsedebiliriz. Eğer ki kendinize oto yol yardımı ile ilgili sigorta yaptırdıysanız aracınız arızalandığında ödeyeceğiniz ücretler bu kadar dudak uçuklattırıcı olmayacaktır. Bu yüzden araçlarınızın her türlü bakım ve sigortalarını vaktinde yaptırın. Bu sayede yaşadığınız maddi kayıplarda çok büyük yükler altına girmemiş olursunuz.

Bozova Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!