Ceylanpınar Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Öncelikle oto kurtarma nedir ile başlayalım. Arabalar günlük hayatımızda en yaygın kullanılan taşıtlardan birisidir. En temel ulaşım ihtiyaçlarımızı karşılar. Oto kurtarma ise yolda kalmış yardıma ihtiyacı olan araçları büyük taşıma aracı vasıtasıyla bir yerden başka bir yere nakleder. Bu nakil işlemleri için daha çok vinç operatörleri tarafından büyük araç çekicileri ile yapılır. Kaza sonrasında oto kurtarma ekibi gelene kadar ise yapılması gereken işlemler vardır. Öncelikle içindeki yolcuların ve şoförün can güvenliği sağlanır. Tekrar edecek bir kaza olmaması için levhalar ve reflektörler kullanılarak güvenlik önlemleri alınır. Oto kurtarma ekibi ile birlikte sağlık ekiplerine haber verilmesi de öncelik sırasına dahildir. Gereken tedbirleri alındıktan ve yolcuların güvenliğinden emin olunduktan sonra oto kurtarıcı olay yerinde tüm güvenlik önlemlerini alarak müdahale eder. Yolda kaldığınızda gönül rahatlığıyla en yakın oto kurtarma ekibi ile iletişime geçip destek isteyebilirsiniz. Özellikle engebeli arazilerde ve yağmurlu havalarda araçların batması çamurda kalması gibi birçok sorun karşımıza çıkıyor. Çözümü ise bir telefon kadar uzağınızda. Oto kurtarma Fiyat ise oldukça geniş bir aralıktadır. Aracın ağırlığı durumu konumu çekilecek mesafe gibi birçok unsur fiyata etki eder. 200-2500₺ arasında Fiyatlar bulunur. Sadece kaza durumlarında değil yanlış yer park etme gibi trafik problemlerinde de araçlar çekilebilir.

Kaç çeşit çekici vardır?

Çekilecek olan aracın türüne göre değiştiğini söyleyebiliriz. Örnek verecek olursak bunlar; çatallı çekici: aracın altına doğru giren iki sağlam çatal ile araç aşağıdan yukarıya doğru kaldırılır. Çekici kasasına yerleştirilir. Yükleme esnasında araca hiçbir hasar vermediği gibi oldukça kısa bir süre içinde bunu gerçekleştirir. Aynı zamanda araç içinde sürücü varken de çekilebilir.

Tepeden çekici: genellikle trafik polisleri tarafından kullanılmaktadır. Bir diğer adı ise ahtapot çekicidir. Arızalı olan veya çekilecek olan araç dörtlü vinç çatalı ile tekerlerinden bağlanır ve kasaya yerleştirilir.

Oto kurtarmada dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Öncelikle aracın konum bilgisi ve ne tür bir araç olduğu bilgisi alınır. Daha sonra hangi sistem ve çekici ile çekilmesi gerektiğine karar verilir. Alınacak araç ile birlikte yük durumu ve lastik basıncı hesaba katılmalıdır. İşlemin yapılacağı aracın oldukça sağlam olması önemlidir. Etrafında hiç kimsenin bulunmaması gerekir. Aynı zamanda araç içinde insan olmaması tercih edilir.

Ceylanpınar Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!