Halfeti Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Zaman zaman yoğun çalışan bir insansanız, çok çalışmaktan kafanız atıyor, bunalıyor ve sıkılıyorsunuz. Yoğun mesai saatleri, çalışma şartları, yaşam koşturması derken unutuyoruz kendimizle vakit geçirmeyi. Deyim yerindeyse tası tarağı toplayıp uzak yolculuklar çekiyor canımız. Çalıştığımız yerden bazı sebepleri öne sürerek izin alıyoruz, internetten tatil yerlerini, köylerini, kasabalarını araştırıyoruz. Sonra ise tatil için yola koyulmaya başlıyoruz. Unutmayın ki bir şeye çok hevesli olursanız önünüze mutlaka bir yerde sizi sınayacak bir pürüz çıkar. Aracımız yolda kalabilir, arıza yapabilir, lastiği patlayabilir. Bu durumda oto kurtarma ararız etrafta. Yavaş yavaş aksilikler başlamıştır ve kendi kendimize şimdi ne yapacağım diye düşünürken bir araç durur ve aracınız yolda mı kaldı, oto çekici çağırdınız mı? diye sorar. Kadın sürücüler özellikle yolda kalınca fazla panik hâlinde olabiliyorlar. Ne yapacaklarını bilemiyorlar pahalı tutar mı, sorun hemen çözülür mü gibi soruların cevaplarını bilmedikleri için internet üzerinden oto kurtarma fiyatlarını araştırıyorlar. Yoldan geçen yardımsever insanlar mutlaka durup yardımcı olmaya çalışırlar. Aracın yağına, suyuna vs. bakarlar ve aracı tamir etmek için uğraşırlar bazen tamir edebilirler. Çözemedikleri durum olduğu zaman yakınlarda kendi tanıdıkları oto kurtarıcı olduğunu ve arzu ederseniz arayabileceklerini söylerler. Bizde o an duruma göre hareket ederiz.  Büyük bir problem gibi başlayan bu süreç aslında oto çekicinin gelmesi ile çözülür ve stres yaptığımıza asla değmediğini fark ederiz.

Oto kurtarma nedir?

Her işimizi arabayla gördüğümüzden dolayı, artan nüfusla birlikte arabalar çoğaldı. Çok fazla aracın olması durumunda kaza vs. gibi durumlarda artmaktadır. Yardıma ihtiyacı olan araçların yolda kalmaları, kaza yapmaları gibi durumlarda oto kurtarıcının gelmesi ve otomobil aracını daha güvenli bir yere çekme işlemine oto kurtarma denir. Başka bir araçla gelirler bu araç genelde vinçtir. Arızalı, kazalı aracı yüklerler en yakın oto tamire götürürler. 

 Oto kurtarma fiyatları nasıl belirlenir?

Oto kurtarma işlemi her il-ilçeye göre değişiklik göstermekle birlikte, belli bir fiyat tarifesi ile yapılmaktadır. Genel olarak yolda kalan aracın büyüklüğü ve yolda kalan aracın gidileceği yere olan mesafesi dikkate alınarak bir fiyat oluşturulur.

Halfeti Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!