Harran Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

En güvendiğimiz yollarda en güvendiğimiz şekilde seyahat ederken bile birtakım sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu sorunlar kendi içinde çok sayıda ayrılır. Arabadan kaynaklı sorunlar bizi yolda bırakabilir.  Oto yol yardım hizmeti son dönemde adını sıkça duyduğumuz bir işlem haline geldi.  Oto yol yardımı Geçiş güzergâhında arıza yapan araçlara verilen hizmetin adıdır. Kazaya karışmış motorlu taşıtlar için acil olarak verilen hizmettir. Çoğu zaman araçlar uzun yollara bakımsız olarak çıkıyor.  Hatta yolda beklenmedik bir durumda aracın işlev kaybetmesi durumunda yol yardımına başvurulur.  Günlük yaşantımızın önemli noktasında yer alan motorlu taşıtlar beklenmedik durumda bozularak ciddi soruna yol açar.  Bu gibi durumla karşılaşmamak için aracın bakımının tamamının yapılması gerekir. Yapılan araştırmaya göre araç bakımı yapılmayan durumlarda yolda kalma ihtimali %30 oranındadır.  Kazaya da karışmış olabilirsiniz. Kazaya karışma durumunda arabanız hareket edemeyecek durumda ise trafiği kapattığınız takdirde oto çekiciler size yardımcı olacaktır. Nerede olursanız olun size en yakın çekici bulunduğunuz yere diz daha fazla zor durumda kalmadan yetişecektir. Tabii bunun bir de arabanın çekilmeye ihtiyaç duymadığı sizin kendi anlayışınız sayesinde bir sorun olabileceğini öngörüp sağa çektiğiniz ve sorunu anlatmak için aradığınız oto kurtarıcıları var.  Lastiğin havasının inik olduğunu gördünüz ve yanınızda ekipman yakınınızda da bunu temin edebileceğiniz bir yer yoksa yardımınıza oto kurtarıcılar koşuyor.  Otoyol yol yardım hizmeti çoğu kişi tarafından oto yol yardım numarası olarak İnternet arama sayfalarında aratılıyor. Tenha yerlerde mahsur kalmanıza sebep olan durumlarda acil destek ekibi yardımınıza koşuyor. Peki bunun devlet destekli olanı nasıl oluyor dediğimizde aklımıza aranacak bir numara geliyor. ALO 161 özel bir otoyol işletmesinin sorumluluk alanı içerisinde aranması gereken telefon numarasıdır ve tüm özel otoyollarda aynı numara kullanılmaktadır. Bazı özel otoyol işletmecilerinin web sitelerinde bulunan açıklama ise şu şekilde; Otoyol güzergahında seyahat ederken kaza, yaralanma, yangın ve benzeri ACİL durumlarla karşılaşılması halinde yardım talep etmek için 7/24 çalışan 161 nolu Otoyol Acil Yardım hattını ücretsiz arayabilirsiniz. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen bir otoyolda seyahat ediyorsak aramamız gereken numara 159, özel bir işletmeci firma tarafından işletilen bir otoyolda seyahat ediyorsak aramamız gereken numara 161’dir.

Oto kurtarma işlemi sadece şehir içi mi?

Otobanda ya da herhangi bir karayolunda arabanız bozulduysa ve yolda kaldıysanız yardım istediğiniz kurtarma şirketiyle konuşup nerden nereye gittiğiniz ve ne sebeplerden yolda kaldığınızı açıkladığınız sürece sizi şehirlerarası da taşıyacaktır. Tabii her oto kurtarma bu hizmeti vermiyor olabilir. Bazı oto çekici ve oto kurtarma hizmetleri sadece şehir içi çalışıyor da olabilir. Nereye gideceğinizi Önceden söylemeniz dahilinde sizi şehirlerarası taşıyacak oto kurtarma şirketleri de vardır.

Oto kurtarma fiyatları neye göre belirlenir?

Öncelikle her araç çekim operasyonunda farklılıklar olduğunu, bu farklılıkların fiyatı doğrudan etkilediğini belirtmek lazım. Aracınızı çekecek olan oto kurtarıcının cinsi. Bu durum aracınızın tipine, ağırlığına, boyuna, yüksekliğine ve mevcut durumuna (arızalı, kazalı, ters dönmüş, tekerler kırık vs ) ya da bulunulan konumda oto kurtarıcının manevra imkanına ve çeşidine göre değişebilir. Aynı zamanda konumun, mesafenin ve aracın durumunun da bu fiyatları şekillendirdiğini bilmek gerekir.

Harran Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!