Hilvan Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Teknoloji hayatımızın her alanında kendini göstermektedir. Öyle ki araçlarımızın içlerinde bile teknolojinin birçok nimetinden faydalanıyoruz. Fakat teknoloji her zaman kurtarıcı bir işlem olmamaktadır. Araç kullanımında trafik, uzun yol seyahatleri yıpratıcı bir süreçtir. Kullanımlarda araç arızalanmaları çok sık başınıza gelebilir. Aracın kullanımı dışında yolun bozukluğu ya da araçta var olan önceki arızalanmalar gibi durumlar yolda kalmanıza neden olabilir. Kimi zaman araçlardan kimi zamansa geçtiğimiz yollardan meydana gelen birtakım aksaklıklar yaşarız. Bu sorunlar araçların yolda kalmasına neden olabilir. Uzun bir yolculukta şanslıysanız sağa çekebileceğiniz fakat mümkün değilse tam da yolun ortasında kalabileceğiniz birden çok sorun yaşayabilirsiniz. Bu tarz durumlarda oto çekici çağrılması ve araçların oto servise gönderilmesi gerekmektedir. Oto Yol yardım araçlar için etkili bir çalışma sistemi üzerinden sağlanmaktadır. Çekici işlemlerinde sürecin nasıl işlediğini bilmeniz ve hangi durumlarda yol yardımı aramanız gerektiğini bilmeniz önemli bir konudur. Oto Yol yardım hizmetleri çoğu araç için sigorta içerisinde sunulmaktadır. Poliçeniz kapsamında bu sigorta durumunu genişletebilir ve ek hizmetler talep edebilirsiniz. Çekici, kişisel olarak sizlere hizmet sağlayan bir araçtır. Bu nedenle belirli bir oto kurtarma fiyatı sunar. Sigorta kapsamında araçlar için belirli yol yardım paketleri sunulur. Yol yardımı lastik patlaması gibi durumlarda da arayabilirsiniz. Yedek lastiğinizin olmaması ya da araç lastiği değiştirirken zorluk yaşamanız gibi durumlarda, yol yardımı arayabilirsiniz. Sizler için eğer lastiğiniz yok ise çekici hizmeti göndermektedirler. Eğer lastik var ancak değiştirmekte zorluk yaşıyorsanız sizlere yol yardımı lastik hizmetleri olarak bir hizmet sunulmaktadır.  7/24 oto yol yardım hizmetleri sunulmaktadır. Olayın yaşandığı an aramanız ya da mesaj yoluyla talepte bulunmanız halinde sizlere en kısa sürede yardım edeceklerdir. Belirli şirketler tarafından sağlansa da yol yardım işlemi kara yolu olarak tanımlanan noktalarda hizmet vermektedir. Hizmetten yararlanmak istemeniz halinde gerekli süreç hızlı bir şekilde başlamaktadır. İhtiyacınız olabileceği ve irtibatta kalmanız gerektiği için en yakın çekici numarası tarafınıza verilmektedir. 

 Oto kurtarma fiyatları nedir?

Yol yardım hizmetleri için genel olarak bir ücretlendirme alınmamaktadır. Bu ücretlendirmelere bakıldığında sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır. Aracınızın sigortası var ise ve yol yardım hizmeti almak istiyorsanız herhangi bir ödeme yapmanız gerekmemektedir. Ancak aksi bir durumda ya da sigortanız olmaması halinde oto kurtarma fiyatları için aracınıza bir ücretlendirme yapılacaktır. Genel olarak sektöre bakıldığında oto kurtarma fiyatları 200-400TL arasında değişiklik göstermektedir. 

Yıl İçinde Kaç Kez Otoyol Yol Yardım Hizmeti Alınabilir?

Yol yardım hizmetleri sigortalandırma kapsamında kısıtlandırılmaktadır. Bu sigorta türünüz ve sigorta şirketinizle alakalıdır. Aracınızın bağlı olduğu sigorta türüne göre yıl içerisinde belirli sayıda yol yardım hizmeti alabilirsiniz. Yol yardım hizmetleri bu noktada ücretsiz olarak karşılanacaktır. Ancak yıl içerisinde sigorta tarafından belirlenen kısıtlı sayıyı geçmeniz halinde yol yardım hizmetleri için belirli bir ücretlendirme tarafınızdan alınmaktadır.

Hilvan Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!