Siverek Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

İnsan çeşitli sebeplerden yolda kalabilir, ya da araç sürücünün kontrolü dışında kalabilir.  Bunlar arasından en basit örnek aracın aküsünün bitmiş olabileceğidir. Bu beklenmedik olumsuz durumlar karşısında oto kurtarma kişinin imdadına yetişir. Aynı zamanda araç çekici ismiyle de bilinen bu sistem, aracın kaza yapması, aküsünün bitmesi, lastiğinin patlaması, mekanik ve motordan kaynaklı arızalar ve yakıtın tükenmesi gibi durumlarda araçların nakil işlemlerini üstlenir. Oto kurtarıcılar aynı zamanda vinç operatörleridirler ve arızalı araçları oto çekici kullanarak araç sahiplerinin istediği yere götürürler. Oto kurtarma işi bir aracın belli bir noktadan başka bir noktaya taşınması kadar hafife alınacak bir iş değildir. Her iş gibi bu işte de dikkat ve özen en gerekli kriterler arasındadır. Araçlar kişilerin maddi açıdan sahip oldukları en değerli şeyler arasındadır. Bu sebeple bir aracın zarar görmeden nakil işleminin gerçekleşmesi çok önemlidir. Zaten araç bir kaza sonucu hareketsiz kalmışsa nakil esnasında daha fazla zarar görme riski hep vardır. Oto kurtarıcılar bu zararı en aza indirgemeyi hedeflerler. Araç kaza yapmamışsa bile nakil işleminin doğru zamanda ve doğru sürede yapılması bu işin önemli noktalarıdır. Aracın kişinin kontrolü dışına çıktığı zamanlarda en yakın oto kurtarma firmasına ulaşması ve işi daha sonrasında profesyonellere bırakması gerekmektedir. Günümüzde tüm şehirlerde yolda kalan araçların güvenli ve kontrollü bir biçimde naklinin gerçekleşmesi için 7/24 oto yol yardımı sağlayan firmalar vardır.

Oto Kurtarma Fiyatları Ne Kadardır?

Oto kurtarma hizmetlerinde genel olarak kişiden herhangi bir ücret alınmamaktadır. Çünkü bu firmaların ücretlerini sigortalar karşılamaktadır. Şu zamanlarda sigortasız araç sayıları bir hayli az. Ama yine de aracın sigortası yoksa ve yolda kalıp yardım alması gerekiyorsa çekici hizmetine karşılık belli bir miktar ödenmesi gerekmektedir. Bu miktar genel olarak 200 TL ile 400 TL arasında değişmektedir.

Oto Yol Yardımına Nasıl Erişilir?

Yaşanan kaza veya aracın başına gelen olumsuz bir durum sonrasında araç sahibinin oto yol yardım hizmetine direkt olarak telefon yoluyla arayarak ya da mesaj atarak ulaşması mümkündür. Şirketten şirkete değişse de çoğu çekici hizmeti kara yolu üzerine bulunan noktalara ulaşım sağlayabilmektedir ve bu noktalarda hizmet vermektedir. Çekicinin numarası ise ihtiyaç durumunda arayabilmesi için araç sahibine verilir.

Siverek Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!