Suruç Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Son yıllarda teknoloji ve çeşitli yeni tasarımlar araçların içine kadar girmişlerdir. Çoğu zaman kolaylık ve lüks sağlasa da her dijital parça gibi bunların da araçta arıza yapma ihtimalleri vardır. Bazen bu arızalar aracın yolda kalmasına kadar gidebilmektedir. Bu durumda araç sürücüsünün kendi başına yapabilecekleri oldukça sınırlıdır. Böylelikle araç sahibi en yakın oto kurtarma şirketiyle iletişime geçmek durumunda kalır. Araçların bu şeklide kara yolları üzerine hareketsiz kalmaları halinde oto kurtarıcılar araç sahiplerinin yardımına koşmaktadırlar. Oto çekici olarak da bilinen bu şirketler yolda kalan araçları olayın gerçekleştiği noktadan alarak araç sahibinin istediği noktaya nakletme görevini üstlenirler. Oto kurtarma hizmeti almak için hangi tür arızaların bu kapsamda olduğunu iyi bilmek gereklidir. Örnek verilecek olursa; aracın kaza yapması ve bozulması durumunda çekici hizmeti, aracın yakıtının bitmesi durumunda yakıt temini, aracın lastiğinin patlaması durumunda lastik değiştirme hizmeti ve aracın anahtarlarıyla ilgili oluşan her türlü sorunda çilingir hizmeti sunulması bunlardan bazılarıdır. Fakat dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise bu hizmetlerden ücretsiz faydalanmak için aracın sigortasının olmasıdır. Günümüzde çoğu aracın sigortası bulunmaktadır fakat sigortasız araçların bu hizmetten faydalanmaları için 200 TL ile 400 TL arsında değişen bir ücret ödemeleri gerekmektedir. Oto kurtarma şirketleri her zaman oto yol yardımı vermek ve yolda kalan mağdur araç sahiplerine hizmet vermek için 7/24 çalışırlar.

Bir Yıl İçinde Kaç Kere Yol Yardım Hizmeti Alınabilir?

Bazı yol yardımı hizmetleri sigorta şirketi tarafından kısıtlandırılabilir. Bu kısıtlamalar ise tamamen sigorta türü ve sigorta şirketiyle alakalı bir durumdur. Araç hangi sigorta şirketine bağlıysa ona göre bir yıl içerisinde alabileceği hizmet sayısı değişmektedir. Sigorta şirketinin karşıladığı yolda kalma ücretleri sayesinde kişi bu hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanmış olur. Fakat yıl içerisinde sigorta şirketi tarafından belirlenen hizmet sayısının aşılması durumunda ücretlendirmeler geçerli olacaktır.

Yol Yardımı Hizmetlerine Dahil Olmayan Durumlar Nelerdir?

Oto kurtarma şirketleri aracın yolda kalma durumunda her zaman yardım etmeye hazırdırlar fakat araç sorunu dışındaki bazı durumlarda bu hizmetleri almak mümkün olmayacaktır. Bu sorunlardan bazıları şöyledir: Araç sahibinin herhangi bir madde kullanımı nedeniyle yola devam edemiyor olması, araba yarışlarına katılınması sonucu arızalar ve  kişinin üçüncü şahıslar ile kavga etmesi durumunda yola devam edemeyecek olması.

Suruç Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!