Viranşehir Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Bir yerden başka bir yere giderken aracınızın olası bir arıza vermesi veya kaza yapması durumunda oto kurtarma devreye girmektedir. Oto kurtarıcı ya da oto çekici olarak adlandırılan bu araçlar aracınızın daha fazla zarar görmeden, zayiat vermeden servise taşınması için gerekli donanıma sahiptir. Aracınızın verdiği arızada veya olası bir kazada eğer telefonunuzda oto çekici numarası yok ise internet üzerinden en yakın oto kurtarma servislerini aratarak ulaşabilirsiniz. Oto çekiciler araç sahibi olan insanlar için otoyol yol yardımında ciddi anlamda bir kurtarıcı diyebiliriz. Gelelim oto kurtarma fiyatlarına, bu yardımında elbette ki bir karşılığı vardır peki bu ne kadar? Çekicilerin fiyatları sektörler arasında değişiklik göstermektedir. Olası bir araç arızasında oto çekiciden faydalanmak istediğinizde sigortanız devreye girer. Bu bağlamda aracınızın durumu sınırı aşmadıysa herhangi bir ücret talep edilmez. Ücretin tamamını sigortanız öder. Eğer aracınızın durumu sınır aştıysa veya sigortanız yok ise ödeme yapmanız gerekmektedir. Bu durumda oto çekiciler sizlerden 200-400TL aralığında bir ücret alır. Bu ücret mesafeye göre değişebilir. Genel olarak ücretin şekillenmesini sağlayan etkenler ise, aracı çekecek olan oto kurtarıcının cinsi, aracınızın bulunduğu konum, aracınızın alındığı yer ile bırakılacağı yer arasındaki mesafe ve son olarak da aracınızın durumu dikkate alınır. Fiyat belirlendikten sonra sigortanız var ise daha sonra sigortanın, bu fiyatın ne kadarını karşıladığını öğrenebilirsiniz.

Bağlanan Araç Nasıl Alınır?

Eğer bağlanan aracınız şirket üzerine kayıtlı ise şirketin imzalı belgesi elinde olan kişiler tarafından teslim alınabilir. Aracın bağlandığı otoparka gitmeden önce yapmanız gereken kimlik belgenizle Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ceza İşlemleri Büro Amirliği’ne gitmeleri lazım. Oradan alacağınız çıkış belgesi adı verilen bir kağıt ile otoparktan aracınızı teslim alabilirsiniz.

Arabalar Hangi Durumlarda Çekilir?

Arabaların çekilip çekilmeyeceğine karar veren yönetmelik, Kara Yolu Trafik yönetmeliğidir. Bu yönetmelik kapsamında park ettiğiniz araç başka araçların giriş çıkışına engel teşkil ediyorsa, toplu taşıma araçlarının durduğu yere 15 metre mesafedeyse, trafiğin akışını engelliyorsa, sağlık kuruluşlarının veya herhangi bir kamu binası araçlarının, emniyet ve itfaiyenin araçlarının giriş çıkışını engellemesi durumunda çekilir.

Viranşehir Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!