Haliliye Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Hayatımızda sürekli bir gezinti halindeyiz iş ten kaynaklı seyahat gezileri olsun günlük hayattaki araç kullanımlarımız olsun sürekli bir kullanım içerisindeyiz. Kendimize baktığımız gibi kullanım araçlarımızın da düzenli kontrollerini yapmaktayız ama buna rağmen maalesef bazen tatsız durumlarla karşı kaşıya kalabiliyoruz hiç beklemediğimiz anda kullandığımız aracımız bizi yolda bırakabilir. Son günlerde fazla yaygın olan oto yol yardım hizmeti bulunmaktadır. Bu oto yol yardım aracınız bilinmedik herhangi bir arıza nedeni oluşan durumlara verilen bir hizmettir. Oto yol yardımı oluşabilecek kazalar sonrasında aracınızı acil bir şekilde oradan aldırabilirsiniz. Bazen uzun yolculuklara çoğu kişi aracının kontrollerini yaptırmadan çıkıp yollarda sorun yaşabiliyorsunuz bu durumlarda oto kurtarma da sizler için bulunuyor. Oto kurtarma yolda kalmış bir aracın bir yerden başka bir yere gitmesi araç kurtarıcı vasıtasıyla taşınma işlemidir. Bu işlemi daha çok vinç operatörleri tarafından yapılmakta aracı çekerek yapılan bir işlemdir bu sayede aracınızın neyi olduğunu öğrenip daha dikkatli kullanımlar yapabiliriz. Yaşadığımız herhangi bir arıza sonucunda öncelikle kendimize yakın olan yerleri konumdan ve olduğumuz bölgeyi kontrol etmemiz de fayda var. Aracımızdaki arızadan kaynaklı yolda kalmamız durumunda kendimize en yakın oto kurtarma ekiplerinden yardım alabilir ve zamanınızı uzun sür yolda beklemekle harcamamış olursunuz. Bu durumlarla da karşı karşıya kalmamak adına uzun yolculuklara çıkmadan veya da düzenli olarak yıllık bakımlarını yaptırmanız fayda bulunuyor ve bu sayede oto kurtarma fiyatı vermek durum da kalmaz ve kendi zamanınızdan da vakit harcamamış olursunuz. Hayatımızda tabi her kontrolü yaparsak yapalım bir problemler olabilir bu problemler durumun da ne yapacağınızı biliyorsunuz. Oto yol yardım hizmetlerinden veya da oto kurtarıcınızdan destek alarak daha da sıkıntı yaşmadan devam etmiş olursunuz. Kontrolleri aksatmanız sizin için sağlık açısında da sorun yapabilir sonuçta uzun bir yolculuk araç kullanımlarında herhangi bir kaza sonucunda mal varlığınıza gelen zararlarınızdan hariç sizin can sağlığınıza da bir şey olabilir. Kaza durumunda siz hastaneye giderken yine oto çekici ile aracınız çekilir ama sizin sağlığın kendi can sağlığımız mallarımızdan daha değerlidir.

Oto yol yardım hizmetinin içeriği nelerdir?

Arızalı / kazalı aracın, anlaşmalı oto kurtarıcı firması yardımıyla en yakın servise ulaştırılması ya da km sınırı olmaksızın istenilen yere ulaştırılması hizmetinden faydalanabilirsiniz bunun yanı sıra. Aracın anahtarı kayıp/çalıntı durumunda ise anahtarcı gönderilmesini ya da oto kurtarıcı ile yetkili servise ulaştırılmasını isteyebilirsiniz. Lastik ile ilgili sorunlarda, lastiğin değiştirilmesi ya da aracın oto kurtarıcı ile lastikçiye ulaştırılması hizmetini söyleyebilirsiniz bu sayede sizde olası durumlarınızda çok zaman kaybı yaşamamış olursunuz.

Oto çekicisi nedir ne işe yarar?

Çekici kelimesi, gününü trafikte geçirenlerin oldukça aşina olduğu bir kavram. İşe giderken, yük taşırken ya da belirli bir rotaya ulaşım sırasında en büyük destekçimiz araçlarımızdır. Özellikle büyük şehirlerde trafik kazaları ve araç arızaları sıkça yaşanan sorunlardan birkaçıdır. Bazı durumlarda kaza yapan aracı yeniden çalıştırıp yola devam etmek imkânsız hale gelebilir ya da şehirlerarası bir yerde araç aniden arızalanabilir. Bu gibi durumlarda karşımıza araç çekici çıkar. Çekiciler hemen hemen her tipte aracı çekebilecek kapasitededir. Çekici araçların bir diğer adı kurtarıcıdır. Çekici ne demek kısaca sorunun yanıtını şu şekilde vermek mümkündür; römork ya da yarı römorklar ve diğer araç modellerini çekmek için üretilmiş, yük taşımayan motorlu taşıtlara çekici adı verilir. Çekiciler yani bir diğer adı ile kurtarıcılar birkaç çeşitten oluşur. Bazı çekiciler yalnızca trafikteki araçlarda yaşanan sorunlar için destek verirken bazı çekiciler sanayi alanında hizmet verir. Yüksek ton taşıma kapasitesine sahip çekiciler bugün pek çok iş alanında karşımıza çıkmaktadır.

Haliliye Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!