Eyyübiye Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Araç sahiplerinin en çok başına gelmesinden korktuğu durumlardan birisi de yolda kalmak. Çünkü yolda kalan araba büyük kayıptır kişi için. Hem cebine zarar hem de vaktini çalar. Neyse ki bu gibi durumlarda hayati önem taşıyan mesleklerden birisi olan oto kurtarıcılar vardır.  Olası bir yolda kalma durumunda eliniz hemen telefona gider ve en yakın oto kurtarma numarasını tuşlarsınız. Bu sayede aracınız nerede kalırsa kalsın mutlaka bir oto çekici gelip sizin bulunduğunuz noktadan gitmek istediğiniz yere aracınız ile birlikte bırakırlar. Yolculuk günün her saatinde olduğu için her saat yolda kalma durumu ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu sebeple oto yol yardım firmaları yedi yirmi dört hizmete açıktır. Bir yolculuk esnasında aracınız da oluşan bir arıza sebebiyle yolda kalmışsınızdır. Bir türlü çalışmayan arabanın arızasını da bulamamışsınızdır. Sinirler gerilir, keyifler kaçar ve artık başka çare kalmamıştır. Hemen en yakın çekiciyi arayarak yardım istersiniz. Bir süre sonra çakarlar ile gelen bir kamyonet sizin yanınıza yanaşır ve sizin yaşadığınız bu aksi durumdan kurtarmak için yardıma hazırdır. Hemen pazarlık yaparsınız. Fiyatlar gideceğiniz yere olan uzaklık ile aracınızın boyutuna göre değişkenlik gösterecektir. Fiyatta da anlaştıktan sonra sizin aracınızı bağlayıp götürür. Sizde aracınızın içinde gaza basmadan ilerlemenin keyfini yaşarken bir yandan da cebinizden çıkacak parayı düşünüp üzüle üzüle yolculuğunuzu sonlandırırsınız.

 Oto kurtarma firmaları aldıkları ücretleri hak ediyor mu?

Oto kurtarma firmalarının aldıkları ücretler tabi ki firmadan firmaya farklılık gösterse de sonuçta sizin başka bir çareniz olmadığı için aslında çokta yargılayamıyorsunuz. Sonuçta yaşanan mağduriyeti gidermek için yedi yirmi dört çalışan bir meslek için fiyatlarını sorgulamak biraz manasız. Kendi çabalarınız ile durumu halledemiyor ve bir oto çekici çağırıyorsanız parasını ne yazık ki vermekle yükümlüsünüz. Ama mutlaka pazarlık yapmayı unutmayın.

Oto kurtarma firmaları güvenilir midir?

Bu tarz soruları sormak da haklısınız. Dünyanın bin bir türlü hali var. Ve sonuçta aracınız pahalı bir mal varlığı olduğu için insan ister istemez bir tık kuşkuya düşebilir. Acaba gerçekten oto çekici mi yoksa hırsız mı gibi kendi içinde birtakım sorularla savaşabilir. Bu yüzden mutlaka tanıdık aracılığı ile ya da internet üzerinden belli bir kullanıcı deneyimi olan yol yardım ekiplerine ulaşmak her zaman daha mantıklı ve güvenli olacaktır.

Eyyübiye Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!