Karaköprü Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

Günümüzde yollarda milyonlarca araç trafikte hareket halindedir. Ve bu araçların sürücülerinin başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi de araçta çıkan arıza sonucu veya kazaya karışması sonucu yolda kalmaktır. Çoğu zaman trafiğe çıkmadan önce her ne kadar aracımızı kontrol etmiş olsak da yollarda kalabiliyoruz. İşte bu gibi durumlar için hayati önem taşıyan bir meslek olan otoyol yardım devreye giriyor. Yolda kaldığınız zaman hemen bir oto çekici arayarak bulunduğunuz durumdan kendinizi kurtarabilirsiniz. Trafikte kalmanın verdiği sinirle telefona sarılıp hemen en yakın çekiciyi çağırarak içinde bulunduğunuz durumdan bir önce kurtulmayı hedeflersiniz. Oto kurtarma fiyatları bulunduğunuz lokasyona ve gitmek istediğiniz noktaya göre farklılık gösterirken aracınızın boyutu da önem taşımaktadır. Tekelleşmemiş bir sektör olmadığı için fiyatlar firmalardan firmaya değişkenlik gösterebilir. Ya da çalışma saatlerine göre de farklılık gösterebilir. Ama önemli olan fiyatından ziyade size sağlamış olduğu yardımdır. O yüzden yolda kalan sürücüler için oto kurtarma firmalarını aramaktan kaçınmayın. İyi bir tamirci değilseniz veya çok şanslı değilseniz zaten aramaktan başka da bir seçenek kalmıyor. Bu yüzden de saygı duyulması gereken mesleklerden birisidir. Her saat size yardıma hazır olmaları yanı sıra aynı zamanda sizin değerli aracınızı da daha fazla zarar görmemesi ya da sizi bulunduğunuz lokasyondan kurtarmak adına gayet titiz ve sorumluluk sahibi bir şekilde görevini yerine getirmeye çalışırlar.

Oto yol yardım çağırırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Oto yol yardım çağırırken eğer anlaşmalı olduğunuz bir sigorta şirketi veya kasko şirketiniz var ise onlar sizin yerine üstüne düşeni yerine getirecektir zaten. Ama bu şekilde bir yardım paketiniz yoksa eğer, çağıracağınız oto yol yardımın size en yakın olanını ve en ekonomik olanına yönelmekte fayda var. Çünkü yol yardım firmaları da taksiler gibi gidecekleri km hesabına göre size bir fiyat verecektir. Ayrıca kaldığınız yerin tarifini iyi verdiğinizden emin olun. Ve pazarlık yapmayı unutmayı.

En uygun yol yardımı nereden bulabilirim?

Oto yol yardım tekelleşmemiş olduğu için belli bir fiyat listesi yoktur. Berberler gibi ve ya servis hatları gibi sabit ve her yerde geçerli fiyat listeleri olmadığı için en uygununu ancak denk getirebilirsiniz. Belki bu konuda size tanıdıklarınız yardımcı olabilir. Aynı zamanda sigorta şirketleri de bu konuda size avantajlı paketler sunarak bu gibi durumlardan daha ekonomik bir şekilde sıyrılmanız mümkün.

Karaköprü Oto Kurtarma | Çekici Yol Yardım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!