Hilvan Petshop Ürünleri | Evcil Hayvan Mağazası

Bizler evlerimizde veya bahçelerimizde evcil hayvan beslemeyi düşünürsek sahiplenmeyi öneriyorum. Fakat bazen evcil hayvan mağazaları dediğimiz evcil hayvan satan yerlerden de cins evcil hayvanlar alabiliyoruz. Mağazalarda kediden köpeğe, civcivden tavşana birçok evcil hayvan satılmaktadır. Mağazayı gezerek, kendiniz yetiştirmek için bir evcil hayvan seçebilirsiniz. Bunların arasında kedi ve köpek en çok bildiğimiz türler. Bir hayvanın bakımını üstlenmek istediğimizde paralı satın almamız veya parasız sahiplenmemiz seçebileceğimiz yollardan.  Evcil hayvan bakımı deyince aklımıza gelen pek çok şey vardır. Örneğin aldığımız hayvan köpek diyelim. Evcil hayvan mağazasından bir köpek satın alırken hemen ardından evcil hayvan ürünleri satan bir mağazadan da o evcil hayvanın ihtiyaçlarını almalıyız. Mesela köpeğimizin maması en temel ihtiyaçtır. Aldığınız köpeğin ilk olarak mama ihtiyacı olur. Ve tabii ki iyi mama seçmek en iyi petshopu bulmak ve öyle alışveriş yapmak gerekir. Ayrıca tuvalet eğitimi kazandırmak için çiş damlası, çiş pedi gibi çeşitli malzemeler üretilmektedir. Köpek ve kediler, insan şampuanı ile yıkanamazlar. Yani, derileri insan şampuanlarından zarar görür. Bu sebepten kedi ve köpeğinizi yıkayabilmek için mutlaka kedi/köpek şampuanı kullanmanız gerekir. Bu petshoplara gelen her türlü malı petshop toptancıları sağlamaktadır. Petshoptan aldığımızda biraz masraflı olacak herhangi bir malı petshop toptancılarından daha uygun fiyata alabiliriz. Köpek ve kedi satışı aslında yasa dışı sayılmalıydı. Gelişmiş ülkelerde köpek ve kedi gibi büyük ırk sayılan hayvanlar petshoplarda satılmamaktadır. Gelişmiş ülkelerde bu tür hayvanların satışı ancak yetiştirme çiftlikleri ile sağlanabilmektedir. Ülkemizde ise durum böyle değildir. Petshoplarda başta köpek ve kedi olmak üzere birçok hayvan satılabilmektedir. Petshoptan bir evcil hayvan alınırken dikkat edilmelidir. Özellikle köpeklerde, anne sütünden kesilmeden satılan yavrular, alınmamalıdır. Devlet tarafından denetimli olduğuna özen gösterilmelidir. Hemen hemen her ilde, çeşitli hayvanlar satan pet mağazaları bulunmaktadır. Siz de beslemek için bir evcil satın alabilirsiniz.

Evcil hayvan bakımında neye dikkat etmeliyiz?

Kedi, köpek, kuş, tavşan ve farklı türdeki evcil hayvanların bakımı için sağlık, barınma, tuvalet ihtiyacı ve aşılandırma süreci hayvan sahipleri tarafından belirli periyotlarda aksatılmadan gerçekleştirilmelidir. Eğer bir petshoptan evcil hayvan satın aldıysanız hayvanın bu zamana kadar yapılan aşıları ve eğitimi konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ancak bir sokak hayvanını sahiplendiyseniz bahsedilen tüm süreçleri veteriner desteği ile kontrol ettirmelisiniz.

Evcil hayvanla nasıl seyahat edebiliriz?

Öncelikle yolculuk öncesi mutlaka veteriner kontrolü yapılmalı, aşı karnesi tamamlanmalı ve hayvanın rahatça kalabileceği bir çanta veya kabin edinilmeli. Evcil hayvanlar kendi ortamları dışına çıktıklarında ses, koku ve durum değişikliklerinden çok kolay etkilenir ve strese girerler. Hayvan yakınları, yanlarında bulunduracağı bir örtü ile taşıma kutularının üzerini örterek onların kendilerini daha güvende hissetmesini sağlayabilir. Ancak sıcaktan ve havasızlıktan da etkilenmeleri ihtimaline karşı dikkatli olunmalı. Bu yüzden aracın havalandırılmasının düzenli bir şekilde çalıştırıldığından emin olunmalı. Yine stres nedeni ile özellikle kedi ve köpekler idrar ve kaka yapabilirler, araba tutmasına bağlı olarak kusabilirler. Eğer hayvan yakını kedi veya köpeğinin araba yolculuğundan etkilendiğini biliyorsa mutlaka yola çıkmadan hekimine uğrayarak gerekli önlemi almalı.

Hilvan Petshop Ürünleri | Evcil Hayvan Mağazası

ÜRÜNLERİMİZ

Hilvan Hilvan Akvaryum Motorları

Hilvan Akvaryum Motorları

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Akvaryum Balıkları

Hilvan Akvaryum Balıkları

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Akvaryum Isıtıcıları

Hilvan Akvaryum Isıtıcıları

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kedi Tuvaleti Ve Ürünleri

Hilvan Kedi Tuvaleti Ve Ürünleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kuş Kafesleri Modelleri

Hilvan Kuş Kafesleri Modelleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kedi Köpek Konserve Maması

Hilvan Kedi Köpek Konserve Maması

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kuru Köpek Maması

Hilvan Kuru Köpek Maması

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kuş Bakım Ürünleri

Hilvan Kuş Bakım Ürünleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kedi Köpek Bakım Ürünleri

Hilvan Kedi Köpek Bakım Ürünleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Kedi Köpek Tasması

Hilvan Kedi Köpek Tasması

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Akvaryum Aksesuarları

Hilvan Akvaryum Aksesuarları

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Akvaryum Modelleri

Hilvan Akvaryum Modelleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Papağan Fiyatları

Hilvan Papağan Fiyatları

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Jako Papağan Çeşitleri

Hilvan Jako Papağan Çeşitleri

SİPARİŞ VER

Hilvan Hilvan Muhabbet Kuşu Çeşitleri

Hilvan Muhabbet Kuşu Çeşitleri

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!