Şanlıurfa Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

Tatil sezonu açılınca, tatil yerlerinde konaklama o kadar pahalı oluyor ki. Normal fiyatının iki katına çıkabiliyor fiyatlar. Eğer öğrenciyseniz veya orta gelire sahipseniz birde kalabalık bir aileniz varsa, ailecek 3 gün gibi kısa bir süreliğine tatil yapmak için çok fazla ücretler ödemek durumunda kalabiliyorsunuz. Böyle durumlarla karşılaşınca başka alternatifler aramaya başlıyoruz. Aklımıza Apart daireler geliyor. Çünkü onların fiyatları daha uygun oluyor ve oteller gibi kişi başı ücretlendirme gibi bir durum olmuyor. Otel sistemi gibi internet üzerinden rezervasyon yapabiliyoruz. Bazı apart daireleri emlakçıya bağlı olabiliyor. Bir miktar emlak komisyonu ücreti verebiliyoruz. Bu durumdan öğrenciler hoşnut olmadıkları için bazı yerlerde bunun bilincinde olduğu için sahibinden günlük kiralık ev şeklinde ilanlar paylaşabiliyorlar. İyi bir araştırma ile bu şekilde ilanlar bulmakta mümkün. Böylelikle emlakçıya ücret ödemek zorunda kalmıyorsunuz.  Bu apart dairelerine istediğiniz saatte girip çıkabiliyorsunuz ve ev konforunda olduğu için ocak, fırın, çamaşır makinesi, dolap her şey mevcut oluyor. Kendi evinizde gibi hissediyorsunuz. İşiniz uzadı ve daha fazla kalmanız gerektiği zaman ise aylık pansiyon şeklinde alternatif konaklama yerleri de mevcut oluyor. Aylık ödeme yapmanız durumunda daha hesaplı kalabiliyorsunuz. Günlük ücret üzerinden değil farklı bir ücret tarifesi oluyor. Fiyatlar, oda özellikleri, resimleri, kullanıcı yorumlarını internet üzerinden görüp karşılaştırabiliyoruz. İnternet tarayıcımıza ucuz pansiyon fiyatları yazdığımız zaman en uygun olandan en pahalı olana, günlük kiralık rezidansa kadar hepsini tek bir listede bulmak mümkün.

İnternet üzerinden rezervasyonlarda indirim yapılır mı?

Günümüz teknolojisinde artık her şeyi online olarak yapmak mümkün ve kolay. Oda özelliklerini kendiniz belirleyip, uygun olan fiyatlardan ve indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bazı günler özel indirimler olmaktadır. Sevgililer günü, yılbaşı gibi günlerde indirimli bir şekilde rezervasyon yapılmaktadır. Özel durumunuzu belirttiğiniz takdirde fiyatta yine yardımcı olunmaktadır. 3 ve fazlası günlerde aylar önce yapılan rezervasyonlarda ise ücretler yarı yarıya düşmektedir.

Apart daireyi neden tercih etmeliyim?

Apart daireler, oteller gibi çok kalabalık olmazlar. Herkes birbiriyle adeta komşu olur ve sıcak samimi bir ortam söz konusudur. Kafanızı dinlersiniz daha rahat olursunuz. Ortak alanlarda sıra beklemek zorunda kalmazsınız. Wifi ye bağlanan kişi sayısı otellere oranla az olduğundan daha hızlı bir internet erişimi olur. Odalarda ocak, fırın gibi eşyalar mevcut olduğu için apartın sunduğu yemekler dışında canınızın istediği yemeği pişirebilirsiniz.

Şanlıurfa Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!