Akçakale Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

Tatile, üniversite okumaya veya şehir dışı seyahatlerine gittiğimizde otellerde konaklamak yerine daha hesaplı ve avantajlı yollar seçebiliriz. Örneğin üniversite okuyacağımız şehire gittiğimizde henüz kalıcı bir yerimiz yoksa sahibinden günlük kiralık ev bakabiliriz. Ailemiz yanımızdaysa sahibinden apartlara da göz atabiliriz. Böylelikle tuzlu bir fiyattan kaçınmış oluruz. Bunun yanında dikkat etmemiz gereken şey rezervasyondur. Günlük kiralık daire tercih edenlerin önceden rezervasyon işlemlerini gerçekleştirmeleri temel unsurlardan bir tanesidir. Bu tür daireler, özellikle yaz ayları geldiğinde çok fazla yoğunlaşır. Rezervasyon yapmadan kiralamak neredeyse mümkün değildir. Daha sonrasında bir problem yaşamamak adına en az 15 gün öncesinden rezervasyon yapmak daha faydalı olacaktır. Rezervasyon işlemleri sırasında belirli bir tutarda ücret ödemekte gerekir. Daireleri kiralayan firmalara göre rezervasyon koşulları da birbirinden farklılık gösterir. Kiraladığımız bu evlerde hijyene de dikkat etmemiz gerekir. Temizlik kurallarına dikkat edilen günlük kiralık evleri kiralamak, diğer seçeneklere göre her zaman daha sağlıklıdır. Bu noktada evlerin fiyatları ise mobilyalarına ve özelliklerine göre değişiklik gösterir. Yine aynı şekilde merkezi yerlerdeki günlük dairelerin fiyatları diğerlerine göre daha yüksektir. Bir seçim yapmadan önce bütçeye göre hareket etmek önemlidir. Bununla birlikte bakabileceğiniz bir diğer seçenek de apart dairedir. Özellikle yaz sezonunda tatil köylerinde ve beldelerinde apart otel olarak gördüğünüz tüm odalar en az 1 oda ve 1 salon şeklinde oluşmaktadır. Bunun adı da apart 1+1 dairedir. Buradan yola çıkarak anlayacağınız üzere apart daireler apart otel tarzında en fazla 2 oda 1 salon şeklindedir. Banyo ve tuvalet beraber olmakla birlikte salon ile mutfak aynı yerdedir. Apart otellerde bunu gördüğünüz gibi şimdilerde yapılan birçok yeni evlerde apart daireler salon ile mutfak bir aradadır. Bir yerden apart daire almak aslında çok mantıklıdır. Örneğin gençlerin bol olduğu bir muhitte üniversiteye yakın bir yerde alacağınız apart daireleri kiraya verirseniz eviniz hiç boş kalmayacaktır. Bununla birlikte 2 oda 1 salon olarak aldığınız apart dairelerde çekirdek aileler dahi yaşayabildiğinden dolayı şehir merkezlerinde ya da işlek bir yerde apart daire alarak kiraya verebilir ya da sizde yaşayabilirsiniz. Bu satın alma için sahibinden apartlara bakabilirsiniz.

Günlük kiralık evler güvenilir midir?

Günlük kiralık daire kiralaması yapan yerler arasında yasal olmayan firmaların olduğunu da göz ardı etmemelisiniz. Yasal olarak konaklama hizmeti sunan firmalar belli koşulları karşılamak ve müşteri memnuniyeti sağlayarak uzun yıllar kurumsal bir çatı altında hizmet vermeye devam etmek için tabii ki müşterilerinin güvenlik ihtiyacını da ön planda tutmak zorundalar.

Günlük kiralık ev fiyatları kişi başı mı?

Günlük kiralık daireler ise kişi başı değil daireye göredir. Oratalama olarak bu dairelerin kirası 2 kişilik daire 120 TL 3 kişilikler 150 TL'dir. Yani 1 kişi bile kalsa otele göre daha uygun bir ücret ödeyecektir.

Akçakale Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!