Ceylanpınar Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

Eskiden konaklama dendiğinde akla ilk otel ve pansiyon tarzı kurumlar gelirdi. Şimdi ise son yıllarda oldukça artmış olan çeşitli konaklama seçenekleri mevcuttur. Bunlardan ilk akla gelen günlük kiralık rezidanslardır. Hem ev konforu hem de uygun bir fiyat arayan kişiler yakınlarıyla beraber rezidans seçeneğinden faydalanıp 1 gün boyunca bu geniş evin tadını çıkarabilirler. Diğer yandan apart daireler de oldukça tercih edilen bir diğer konaklama seçeneklerinden biridir. Apart daireler rezidanslardan farklı olarak salon dahil en fazla 3 odadan oluşurlar. Bu daireler özellikle yaz aylarında tatil amaçlı tercih edilse de günlük veya kalıcı bir şekilde de kiralanabiliyorlar. Eğer mümkün olan en ucuz şekilde konaklama fırsatı aranıyorsa, bakılması gereken seçenek pansiyonlardır. En ucuz pansiyon fiyatları  günlük olarak ortalama en düşük 80 TL civarında olmaktadır. Diğer yandan günlük daire kiralamak ise ortalama en ucuz 150 TL civarında olacaktır. Konaklama seçenekleri arasında kişi kendine ve bütçesine en uygun seçeneği bulup, tatilini ve seyahatini daha verimli bir hale getirebilir. Eğer kişinin bütçesi uygunsa tercih edilebilecek bir diğer seçenek ise günlük kiralık villalardır. Birçok lüks seçeneği bulunan bu villalarda hem daha fazla kişi konaklayabilir hem de konfor ve imkanlar üst düzeydedir. 1 günlük veya 1 haftalık da olsa kafa dinlemek ve biraz rahatlamak için bu kiralık villalarda konaklamak kesinlikle değecektir.

Günlük Kiralık Daire Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Öncelikle kimlik kontrolü dahilinde daire kiralayan kurumlara başvurmak hem güvenli hem de yasal açıdan da daha doğru olacaktır. Kiralanan dairenin içerisinde mutfak bulunması önemli ayrıntıların arasındadır. Aynı zamanda merkezi bir konumdaki dairelerin tercih edilmesi önerilir. Hijyen kuralları ise asla göz ardı edilmemesi gereken konuların başında gelir. Son olarak, kiralanan dairenin fiyatının normalin üzerinde olmamasına da dikkat edilmelidir.

Daire ve Pansiyonlar Aylık Kiralanabilirler mi?

Günlük ve haftalık olarak kiralanabilen bir çok daire ve pansiyon aynı zamanda aylık olarak da kiralanabilirler. Hatta aylık kalmak üzere rezervasyon yaptırıldığı taktirde günlük bir dairenin fiyatı neredeyse yarı yarıya düşmektedir. Örneğin günlük olarak 150 TL ile 180 TL arasında bir ücrete sahip kiralık daireler ile aylık olarak anlaşma yapıldığında günlük fiyatları 80 TL’ye kadar düşebilmektedir.

Ceylanpınar Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!