Halfeti Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

Apart daireler yeri geldiğinde hayat kurtarıcımız olabiliyor. Uzayan tatillerde acil çıkan işlerde kalacak yer sıkıntınız olmuyor. Evin özellikleri oda sayısı ve kalınacak gün sayısına göre fiyatlar değişebiliyor. Pek tabi konuma göre de. Yazlık yerlerde daha çok talep olduğu için fiyatlar daha fazla oluyor. Örneğin 1+1 apart fiyatı ile 3+1 apart fiyatı bir değildir. Öğrenci şehirlerinde çok sık kullandığı gibi iş seyahatlerinin sık olduğu bölgelerde de aynı şekilde sık kullanılır. Sadece apartlar değil aynı zamanda günlük kiralık rezidanslarda bulunur. Konfor açısından daha iyi olduğu için fiyatında apartlara göre daha fazladır. Sadece rezidans değil kalabalık aileler için günlük kiralık villa bile bulunabilir. Pek tabi tutacağınız evin güvenliğine de dikkat etmelisiniz. İyice araştırma yapmadan karar vermeyin. Kiranın ücretiyle birlikte kimlik bilgileri girişte verilir. Kaç gün kalınacağı mutlaka belirtilmelidir.  Temizliği de ayrıca önemli bir husustur. Uzun kalacağını yatılı durumlarda ise aylık pansiyonlar tercih edebilirsiniz. Aylık fiyatları ise kalınacak odaya ve yeme içmeye göre değişiklik gösterir. Merkezi konumdaki olan daireler kısa süreli de olsa sizi ulaşım sıkıntısından kurtarır elinizden geldiğince merkezi daireler seçmeye çalışın. Aynı zamanda dairelerin mutfak olmasına da özen göstermelisiniz. Güvenlik detaylarına önem verin güvenlik görevlilerinin bulunduğu resmi olan denetlenen daireler seçmeye çalışın.

Günlük ev kiralama şartları nelerdir?

Günlük evler artık pansiyon segmentinde yer alıyor bu nedenle elde edilen tüm gelir resmi olarak beyan edilmek zorundadır. Aynı zamanda alınan gelirden vergi ödenmesi gerekiyor. Bulunduğu bölgedeki polislerden izin almak zorunlu hale geldi. Aynı şekilde evde kalan tüm kişi ve şahısların kimlik bilgileri merkezi sisteme bildirilmek zorunda. Kuralların ihlal edildiği durumlarda ev sahiplerine yüksek meblağlarda ceza kesilebiliyor.

Günlük kiralık evlerin özellikleri neler olmalıdır?

Evin lokasyonu hakkında bilgi edinilmesi gerekir. Kaç adet odası kaç adet yatağı tuvalet ve banyosunun bulunduğu öğrenilmelidir. Senet ve sözleşme yapılıyorsa maddelerine mutlaka dikkat edilmeli eve girerken depozito veriliyorsa sözleşmeye eklenmelidir. Sözleşmesiz olan anlaşmalarda fiyat farkı ödenme olasılığı yüksektir. Ödeme kontrat yapıldıktan sonra iban üzerinden atılmalıdır.

Halfeti Günlük Kiralık Ev | En Uygun Apart Pansiyonlar

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BU ALAN KİRALIKTIR

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!